Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

Sebek 21:32, 13 sie 2011

Ewa napisał(a)
Sebek, a Ty dziś odpoczywałeś?

A ja cały dzień dziś pracowałem - a było to tak. Zacząłem rano sprzątać dom, ale się pochmurzyło, więc zacząłem kosić. Skosiłem trawnik po jednej stronie domu i pojechałem drugą kosiarką szybciutko - lecz dopadł mnie tam deszcz - no ale bojąc się, że potem będzie ciągle padać - kosiłem na deszczu
Potem znów sprzątałem i znów kosiłem trawnik w części gospodarczej - i sąsiadce... Potem znów sprzątałem i nagle przyjechali goście - było to o 16 - no i siedzieli do 20 - także dziś byłem ciągle w biegu

A jak byli goście to się na chwilkę rozpadało i pokazała się tęcza

Potem się rozpogodziło i nagle znów zaczęło padać - ale tak strasznie padało, że uciekliśmy do domu - było oberwanie chmury. Pierwszy raz w tym roku zapadałem się pod trawnikiem - także lunęło bardzo obficie....
monteverde 21:38, 13 sie 2011

ale tęcza ładna
Sebek 21:42, 13 sie 2011

Tęcza była pewniakiem - padało i świeciło
an_tre 21:43, 13 sie 2011

Sebek napisał(a)

Sebek, a Ty dziś odpoczywałeś?

A ja cały dzień dziś pracowałem - a było to tak. Zacząłem rano sprzątać dom, ale się pochmurzyło, więc zacząłem kosić. Skosiłem trawnik po jednej stronie domu i pojechałem drugą kosiarką szybciutko - lecz dopadł mnie tam deszcz - no ale bojąc się, że potem będzie ciągle padać - kosiłem na deszczu
Potem znów sprzątałem i znów kosiłem trawnik w części gospodarczej - i sąsiadce... Potem znów sprzątałem i nagle przyjechali goście - było to o 16 - no i siedzieli do 20 - także dziś byłem ciągle w biegu

A jak byli goście to się na chwilkę rozpadało i pokazała się tęcza

Potem się rozpogodziło i nagle znów zaczęło padać - ale tak strasznie padało, że uciekliśmy do domu - było oberwanie chmury. Pierwszy raz w tym roku zapadałem się pod trawnikiem - także lunęło bardzo obficie....

śliczności może zwiastuje wreszcie ładną pogodę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Joanka 21:44, 13 sie 2011

Sebciu wycieczka wspaniała, nie pamiętam kiedy byłam w Czorsztynie, chyba ponad dwadzieścia lat temu Zamki przepiękne!
No i widzę, że zakupy się udały Zarówno wrzosy jak i biżuteria.
Kule przecudnej urody, normalnie nie mogłam się powstrzymać od maleńkiego ukłucia zazdrości
Sebek 21:44, 13 sie 2011

No oby - bo na razie do duszy
Sebek 21:45, 13 sie 2011

Joanka napisał(a)
Sebciu wycieczka wspaniała, nie pamiętam kiedy byłam w Czorsztynie, chyba ponad dwadzieścia lat temu Zamki przepiękne!
No i widzę, że zakupy się udały Zarówno wrzosy jak i biżuteria.
Kule przecudnej urody, normalnie nie mogłam się powstrzymać od maleńkiego ukłucia zazdrości

A dziękuję
Ewa 21:45, 13 sie 2011

Sebek, pracowity jesteś bardzo, ale ruch to zdrowie, a na świeżym powietrzu to dopiero
Ale Ty masz super widoki !!!
Sebek 21:47, 13 sie 2011

Ale jak goście pojechali to zrobiłem kilka fotek po mocnym deszczu

Mieczyka przechyliło - nie złamało

Takie rozkwitły koło studni
Sebek 21:48, 13 sie 2011

Ewa napisał(a)
Sebek, pracowity jesteś bardzo, ale ruch to zdrowie, a na świeżym powietrzu to dopiero
Ale Ty masz super widoki !!!

Na widoki nie narzekam - z każdej strony jestem otoczony górami