Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

Matka 21:14, 19 wrz 2011

Sebek napisał(a)
Noo - przynajmniej by mi podał o czym by mieli gadać

jak to o czym?o ogrodach!!!wklej naze rozmówki z forum jako dialog!będzie oryginalnie
Sebek 21:31, 19 wrz 2011

Bogda napisał(a)

Noo - przynajmniej by mi podał o czym by mieli gadać

jak to o czym?o ogrodach!!!wklej naze rozmówki z forum jako dialog!będzie oryginalnie

Tak, a w załączniku dodam naszą piękną wizytówkę - tak Danusiu - noszę ją w portfelu

hanka_andrus 21:32, 19 wrz 2011

Mogą rozmawiać o życiowych wyborach, o przypadkach,które tym życiem rządzą i o rządzeniu i polityce.

Zajrzyj na cytaty Machiavellego i wybierz z Kochanowskiego podobne fragmenty
Sebek 22:02, 19 wrz 2011

No właśnie nadal to piszę - ale szybko czas zleciał

Joanka 09:00, 20 wrz 2011

Sebciu ja mogę pomagać w niemieckim
Moja siostra uczy angielskiego, też może się przydać
Co do matmy....... wrrrrrr.........masakra. Chyba nigdy jej nie pokocham
Gardenarium 00:21, 21 wrz 2011

Ależ teraz trudny ten polski, nic z tego nie wiem, całkiem zgłupiałam
Ja teraz piszę o łatwym ogrodnictwie To o wiele prostsze

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 00:22, 21 wrz 2011

Trzeba było iść do ogrodnika Byśmy pisali rozprawy na temat, a tak to męcz się bidaku Sebciu, Hania okazała się "kumata"

Instagram Ogrodowiska
Pszczelarnia 08:13, 21 wrz 2011

To ja dołożę się do polskiego: Sebciu, tam trzeba pójść w kierunku liberalizmu w myśleniu politycznym Kochanowski i jego horacjańskie "procul ab negotiis", czyli z dala od obowiązków (obowiązek jako powinność obywatelska - polityczna aktywność) i Macchiaveli, jako gracz polityczny (liczy się skuteczność w polityce). Można Kochanowskiego ustawić w opozycji - otwarte liberalne (wolne) myślenie w "rządzeniu narodami"

Ale macie fajną polonistkę! Dodam, że ja polonistką nie jestem. Nas uczyli inaczej.
Sebek 08:50, 21 wrz 2011

Pszczelarnia napisał(a)
To ja dołoże się do polskiego: Sebciu, tam trzeba pójść w kierunku liberalizmu w myśleniu politycznym Kochanowski i jego horacjańskie "procul ab negotiis", czyli z dala od obowiązków (obowiązek jako powinność obywatelska - polityczna aktywność) i Macchiaveli, jako gracz polityczny (liczy się skuteczność w polityce). Można Kochanowskiego ustawić w opozycji - otwarte liberalne (wolne) myślenie w "rządzeniu narodami"

Ale macie fajną polonistkę! Dodam, że ja polonistką nie jestem. Nas uczyli inaczej.

No w sumie jest fajna - tylko strasznie wymagająca.
Ale praca już oddana - za późno.

Ale wczoraj było śmiesznie bo sypała nawóz ze słoika do butelki do podlania - ja się pytam - to azofoska ?- a ona- No
Ma się to oko
popcorn 09:00, 21 wrz 2011

haha, to mówisz że masz "ogrodniczy" kontakt z polonistką...
ach, kiedy to było już nic nie pamiętam

pozdrawiam!!
Karolina