Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

Sebek 20:40, 31 mar 2011

Martuś - nie podobała się aż tak bardzo falowana rabata, więc wymyśliłem ten wycinek na jednoroczne, nie był planowany na początku.
Haniu, mnie w sumie trudno wyprowadzić z równowagi, więc nie będę robić afery na cały market jak go nie będzie Zdawało mi się, że widziałem tam kiedyś takie coś, a na pewno były w Obi w zeszłym roku. Planuję kupić fiskarsa, ale jeśli będą drogie lub nie będzie w ogóle to zamówię przez allegro. Zawsze też mogę wziąć szlifierkę i zrobić sobie z łopaty
Niage 20:45, 31 mar 2011

hanka_andrus napisał(a)

Na zakupy w poniedziałek jadę i bez noża wracać nie chcę

Sebku ,tylko łagodnością, Radzę Tobie ,nie tup nogami, nie rób obrażonych min ,i nie rzucaj się na ziemię w przypływie bezsilności.

Myślę, że Sebek nie będzie grymasił, to dojrzały facet
Zamówiłam nóż Fiskars-a na Allegro, może jutro dojdzie. Chciałam kupić w marketach ogrodniczych, lecz nigdzie nie spotkałam.
Sebek 20:46, 31 mar 2011

Jak w LM nie będzie lub cena będzie za duża to też tak zamówię. W sumie się opłaca
Gardenarium 22:54, 31 mar 2011

Sebciu, po dwóch godzinach spaceru po wątkach dotarłam wreszcie do Twojego ogródka
Uff, ale jeszcze dalej pójdę.

Ze szpadla nie da się, bo jest wygięty

Instagram Ogrodowiska
Sebek 22:58, 31 mar 2011

Trochę to zajmie - szczególnie Tobie Danuś. Osobiście nie mam prawie żadnych "plusików" na forum - jedynie do kuchni nie wchodzę, a tak to wszystko śledzę na bieżąco
Joanka 08:43, 01 kwi 2011

Sebek napisał(a)
Trochę to zajmie - szczególnie Tobie Danuś. Osobiście nie mam prawie żadnych "plusików" na forum - jedynie do kuchni nie wchodzę, a tak to wszystko śledzę na bieżąco

Ja to nawet w pracy dzień zaczynam od ogrodowiskowych zaległości

Właśnie czytam co tu przez wieczór natworzyliście

aldona 08:50, 01 kwi 2011

A ile ten nóż Fiskars kosztuje , bo u mnie też nigdzie nie ma.
Matka 09:37, 01 kwi 2011

Na Allegro kosztuje ok.40zików z przesyłką!chyba też zamówie bo to juz czas go użyć
Sebek 15:21, 01 kwi 2011

Jeśli masz daleko jakiś na prawdę dobrze wyposażony ogrodniczy to lepiej sobie zamów przez neta.
Sebek 15:27, 01 kwi 2011

Dziś zadzwoniłem do Pisarzowic spytać się o byliny. Jedyne żurawki jakie mają to georgia peach, nawet ładne są. Zapomniałem się spytać o hosty i konwalniki, lecz chyba tam zajedziemy Do Goczałkowic też dzwoniłem, ale nikt nie odbierał - tam na pewno mają szerszą ofertę. Chciałem kupić tylko citronelle, ale może i na tamte się skuszę - będą na rabato-skalniaki