Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

Joanka 16:45, 23 lut 2012

kaisog1 napisał(a)

..... i prąd by odcięli

hihihi

Nie pisałem, że za prąd - śledzisz mnie?!?!?!?

...co "fachura" to "fachura", nie?

a co.....
Gardenarium 16:51, 23 lut 2012

Bobik napisał(a)
Witam wszystkich serdecznie.Pani Danusiu wszystko zaczęło się od Pani ogrodu...pozwoli Pani,że ukradnę kilka Pani pomysłów do swojego ogródka ROD(:

Bobik, koniecznie zakładaj wątek, bo Ci nie przepuścimy
hehe
Mówimy sobie po imieniu

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:55, 23 lut 2012

Sebek z końcem ferii mam widzenie, że przeniesiesz się do II części. Tak galopujesz Ale to dobrze, nie chcę być sama

U mnie tak samo i ja też rozwalam śnieg, żeby szybciej stopniał. Dziś wylewa mi się woda ze stawu wierzchem
Nie rób żadnych dziur, czekaj aż wsiąknie.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 18:06, 23 lut 2012

asc napisał(a)

Pierwszy raz w życiu widzę tak trawnik zalany po zimie w wodzie stojącej. U mnie też dużo śniegu ale jakoś tak inaczej schodzi.

Jak się pomaga stopić szybciej śniegowi...to zamiast powolutku się topić i wsiąkać, to się robi basen
Oj Sebuś w gorącej wodzie jesteś kąpany

No ba

A śnieg z trawnika specjalnie usunąłem, aby właśnie na nim nie zalegał. U wszystkich woda stoi w ogrodach - także nie jestem jedyny
Sebek 18:07, 23 lut 2012

Joanka napisał(a)

..... i prąd by odcięli

hihihi

Nie pisałem, że za prąd - śledzisz mnie?!?!?!?

...co "fachura" to "fachura", nie?

a co.....

No nic - dobre Gosia
Sebek 18:09, 23 lut 2012

Gardenarium napisał(a)
Sebek z końcem ferii mam widzenie, że przeniesiesz się do II części. Tak galopujesz Ale to dobrze, nie chcę być sama

U mnie tak samo i ja też rozwalam śnieg, żeby szybciej stopniał. Dziś wylewa mi się woda ze stawu wierzchem
Nie rób żadnych dziur, czekaj aż wsiąknie.

Jej - nie sądziłem, że staw będziesz miała wypełniony po brzegi...

Do końca ferii na pewno nie uzbieram - jak stanie się cud to 900
Gabriela 18:15, 23 lut 2012

To dziwne, że u Ciebie takie bajorka na trawniku, bo przecież glinę mamy podobną, a u mnie tam gdzie zawsze, co roku robiło się mokradło, jest znośnie i woda nie stoi na rabatach, powoli się topi wszystko.
Jesienią było raczej sucho, więc tym bardziej dziwne. A jak z odpływem wody z ogrodu, może w tym problem jest, że stoi na trawniku?
Sebek 18:16, 23 lut 2012

To co - bratki???

Sebek 18:19, 23 lut 2012

Gabriela napisał(a)
To dziwne, że u Ciebie takie bajorka na trawniku, bo przecież glinę mamy podobną, a u mnie tam gdzie zawsze, co roku robiło się mokradło, jest znośnie i woda nie stoi na rabatach, powoli się topi wszystko.
Jesienią było raczej sucho, więc tym bardziej dziwne. A jak z odpływem wody z ogrodu, może w tym problem jest, że stoi na trawniku?

Właśnie nigdy nie stała w nim - nawet podczas ulew nawet jak spłynęło w jedno miejsce to za chwilę wsiąkało. Ziemia po prostu nie rozmarzła i taki tego efekt - tak to by wsiąkło, bo rzeczywiście było sucho - szczególnie w tamtych miejscach, gdzie trawnik jesienią wysechł.
Sebek 18:28, 23 lut 2012