Właśnie Agnieszko. Zauważyłam to Projekty Danusi są świetne i przemyślane.I ja to też muszę przemyśleć, żeby było jak piszesz. W tej chwili mam jednak większy problem niż kształt rabaty. Będą przekopywać moją działkę pod kanalizację i wszystko mi komplikują..Na takiej pyciuniej działce 3 studzienki chcą zamieścić..no ręce opadają:/ Na dodatek nie wiem kiedy mają zamiar przekopywać czy jeszcze jesienią czy na wiosnę. I co ja teraz pocznę z moimi skrzynakmi cebulek?
No tak właśnie mi się kojarzy, że były gdzieś na Ogrodowisku wcześniej. Nie pamietam jaki wątek ale za to zapamiętałam projekty - bo naturalnie są świetne Raz jeszcze bardzo Ci dziękuję za ich podrzucenie.
Będę planować, rysować i zmieniać I pytać oczywiście Niech tylko wreszcie przekopią tą moją działkę :/
Ja też mam tuje tyle że smaragdy. Też chyba najbardziej odpowida mi projekt pierwszy, chociaż w każdym z nich jest jakieś rozwiązanie, które chicłabym przekopiować do siebie
Haha, Polinko a czy ktoś tutaj ma wolne chwile? Ja po nocach ślęczę i wyczytuję, podglądam, podziwiam, odpisuję w przerwie w pracy..A w weekendy przepadam. W ogrodzie
Tosiu, ja latami do tego dochodziłam, że potrzebne rami i piętra i przede wszystkim jakiś układ linii. I dalej robię a potem koryguję (M. wskazuje życzliwie, że przesadziłam z liniami, więc poprawiam i dosiewam.).
W ogrodzie widzę tylko kolor - klasyczna pszczoła.