Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 21:13, 03 wrz 2014

żeby nie było , że leniuchuje ...bo nie w domu cisza , dzieciaki w szkole z braku zajęcia zabrałam się za obejście wokół altany...czysty spontan...co posadzę...nie mam zielonego pojęcia

po zdjęciu darni

po przekopaniu i wybraniu korzonków

i z drugiej strony

i w poprzek...hosty i żurawki wkopane tymczasowo i nie wiem czym obsadzić stary pniak , ktory M powiedział , że nie będzie wycinał bo zje piłę a konkretnie łańcuch piły...nie to nie ...se poradzę
leon60 21:17, 03 wrz 2014

Elaaaaaa linie proste widzę
elzbieta_g 21:21, 03 wrz 2014

leon60 napisał(a)
Elaaaaaa linie proste widzę

no ja zawsze od sznureczka kopiem...ale za zwyczaj później rabata zbacza nie wiem czemu...jakby procentów dostała
Katkak 18:34, 04 wrz 2014

Elunia fajny ten pniak, zostaw go. Jak chcesz to podeślę Ci bluszczyk, fajnie go porośnie. I masz nowe miejsce na nowe roślinki, ale super . Buziolki.
elzbieta_g 18:46, 04 wrz 2014

Katkak napisał(a)
Elunia fajny ten pniak, zostaw go. Jak chcesz to podeślę Ci bluszczyk, fajnie go porośnie. I masz nowe miejsce na nowe roślinki, ale super . Buziolki.

Kasiu kochana ty wiesz , że właśnie bluszczyk tyle co posadziłam
buziaki
elzbieta_g 19:03, 04 wrz 2014

wczoraj przytachałam Anabelkę od mamy , wyhodowana z patyczka oczywiście większa ode mnie i jakoś teraz wzięło się jej na kwitnienie
elzbieta_g 19:28, 04 wrz 2014

straciłam nie dawno ochotę do wszystkiego przy dzieleniu żurawek, które kupiłam nie dawno w środku w korzeniach znalazłam mnóstwo kuleczek, jajka opuchlaków czy nawóz?...nie wiem , ale wytrzepałam je dokładnie i dla pewności poszłam sprawdzić żurawki w innym miejscu ale też z tej szkółki...też te same kulki sprawdziłam wrzosy ...to samo wykopałam rh ...też kulki, ale w trakcie rewizji zabiłam dwa dorosłe , a i do tej pory rh jest podjadane więc to chyba nie nawóz
Lukasz2013 19:38, 04 wrz 2014

elzbieta_g napisał(a)
straciłam nie dawno ochotę do wszystkiego przy dzieleniu żurawek, które kupiłam nie dawno w środku w korzeniach znalazłam mnóstwo kuleczek, jajka opuchlaków czy nawóz?...nie wiem , ale wytrzepałam je dokładnie i dla pewności poszłam sprawdzić żurawki w innym miejscu ale też z tej szkółki...też te same kulki sprawdziłam wrzosy ...to samo wykopałam rh ...też kulki, ale w trakcie rewizji zabiłam dwa dorosłe , a i do tej pory rh jest podjadane więc to chyba nie nawóz

No to masakra.
elzbieta_g 19:43, 04 wrz 2014

Lukasz2013 napisał(a)

No to masakra.

już mi przeszło, ale w tamtej chwili to mój nastrój nie był w najlepszej formie
agam 19:57, 04 wrz 2014

A ja jednak myslę że te kulki to nawóz , jaja opuchlaków są malutkie, prawie niewidoczne, ktoś pisał na ten temat w wątku o opuchlakach.
Pozdrawiam słonecznie
Jak kanapki dla dzieci do szkoły???