Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

dominika_rew 23:16, 25 sie 2014

to ja mogę dołączyć się do lamentów nad złośliwymi, nieproszonymi, ogrodowymi gośćmi, którzy ryją mi na wszystkich możliwych rabatach wysypanych korą... na czele z kretami i nornicami o czywiście. Ale nie ma tego złego.. jak już Elu zauważyłaś, można poczuć się dosłownie jak w bajce podczas zabawy w Kopciuszka..
różyczki z lawendką cudne...
Mala_Mi 10:09, 27 sie 2014

Na hortce pasie sie stonka... też szkodnik...
Przyłączę sie do chóru ... jak nie urok to co innego... i zimno.. i deszcz....
elzbieta_g 10:52, 27 sie 2014

leon60 napisał(a)

mam to samo... krew mnie zalewa tylko u mnie sójki, sroki, kwiczoły i inne cholery...
niedawno wkurzała mnie nornica ale zatłukłam łopatą gdy bezczelnie spacerowała trawnikiem

no popatrz, nawet szkodniki wychodzą z kryjówek i podziwiają idealny ogród
ja z psem co zrobię
elzbieta_g 10:53, 27 sie 2014

dominika_rew napisał(a)
to ja mogę dołączyć się do lamentów nad złośliwymi, nieproszonymi, ogrodowymi gośćmi, którzy ryją mi na wszystkich możliwych rabatach wysypanych korą... na czele z kretami i nornicami o czywiście. Ale nie ma tego złego.. jak już Elu zauważyłaś, można poczuć się dosłownie jak w bajce podczas zabawy w Kopciuszka..
różyczki z lawendką cudne...

zabawa w kopciuszka się dopiero zacznie jak będę wybierać liście z kamiennych rabat, jak ja tego nie lubię
elzbieta_g 10:56, 27 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Na hortce pasie sie stonka... też szkodnik...
Przyłączę sie do chóru ... jak nie urok to co innego... i zimno.. i deszcz....

to stonka sąsiadki za płotem ma ziemniaki , myślałam , że będzie inwazja tych robali ale na szczęście pojedyńcze okazy się trafiają
Katkak 17:04, 29 sie 2014

elzbieta_g napisał(a)

przemalować...marzenie bo na razie sponsor i wykonawca nie chce słyszeć o ponownym malowaniu

To polubić A kolory róż obłędne. I co ta stonka ziemniaczana robi na hortce?
gierczusia 18:48, 29 sie 2014

elzbieta_g napisał(a)

zabawa w kopciuszka się dopiero zacznie jak będę wybierać liście z kamiennych rabat, jak ja tego nie lubię

Elusia .. Odkurzacz weż i zwiej wssszystkie liściory w jedno miejsce a potem to już bułka z masłem

Ściskam

Ps....Ze stonki , która jest własnością sąsiadki to się urechotałam tak ,że mi się tusz rozmazał ... Wy je jakoś rozpoznajecie ??.. W tym sensie ,że Twoje w różnych majtczkach na przykład a sąsiadowe w zielonych ??

Wybacz ,że ja se tu u Ciebie podśmiechujki robię
elzbieta_g 12:18, 31 sie 2014

Katkak napisał(a)

To polubić A kolory róż obłędne. I co ta stonka ziemniaczana robi na hortce?

ciężko polubić jak cię coś drażni
a stonka zachwyca się limką
elzbieta_g 12:21, 31 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Elusia .. Odkurzacz weż i zwiej wssszystkie liściory w jedno miejsce a potem to już bułka z masłem

Ściskam

Ps....Ze stonki , która jest własnością sąsiadki to się urechotałam tak ,że mi się tusz rozmazał ... Wy je jakoś rozpoznajecie ??.. W tym sensie ,że Twoje w różnych majtczkach na przykład a sąsiadowe w zielonych ??

Wybacz ,że ja se tu u Ciebie podśmiechujki robię

na podśmiechujki zapraszam częściej bo uwielbiam twój humorek
odkurzacz w tym roku obowiązkowy zakup, miał być w tamtym kupiony ale tak zeszło
elzbieta_g 13:10, 31 sie 2014

winobluszcz już przybiera barwy jesienne