Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

tusiawka 22:50, 06 wrz 2014

Kuś się, kuś, są ślicznie.zobacz u mnie na s.3 jak w styczniu wyglądały.
Jutro lecę do Janiny może u mnie też będą. Dzisiaj w Lidlu wzrosty po 2.44 kupiłam. Małe ale ładne.
00:34, 07 wrz 2014
Ślicznie u Ciebie,wcale nie widać,że jesień nadchodzi gdyby nie przebarwiony winobluszcz.Nie rozsiewa Ci się? Ja go znajduję w różnych częściach ogrodu.
Pozdrawiam
agata19762 23:01, 07 wrz 2014

Ela mimo nadchodzącej jesieni u Ciebie nadal pięknie kolorowo
zieleń też jeszcze taka soczysta ...

u mnie już strasznie dużo liści i codziennie przybywa...
Agania 21:46, 08 wrz 2014

Foto galerię pooglądaałm, widać jak Twój ogród się zmienia, dużo,dużo pracy włożyłaś w te zmiany, pięknie, róze mnie zachwyciły, a ta fota szczególnie

Czy wiesz, że ten okaz jest niestety jednoroczny.

Tatarak variegata, piękny zakup

Pozdrawiam Elu
Agania 22:05, 08 wrz 2014

Fajną masz firanę z winobluszcza
agata19762 22:50, 08 wrz 2014

pozdrówka Elu ...
Wiola_ 02:37, 09 wrz 2014

witaj Elu, piękny ogród masz, taki już dorosły a winobluszcz zwieszający się z altany rewelacja
Tusiala 08:35, 09 wrz 2014

Cały czas u Ciebie kolorowo a trójkącik śliczny jestem ciekawa nowych rabatek przy winobluszczu
elzbieta_g 08:49, 09 wrz 2014

tusiawka faktycznie styczeń był a one wciąż ładne

Aniulka z winobluszczem nie mam kłopotu no może po za stertą liści

agata19762 o liściach nie wspominaj nawet...masakra już a to dopiero początek września rozglądałam się ostatnio za odkurzaczem ale wkońcu kupiłam długo szukany sprzęt do kancików jak ja mogłam bez tego drobiazgu funkcjonować

Agania róże uwielbiam od bardzo dawna, a wrzosiec niestety ale i tak nie żałuję bo pięknie kwitnie i przyciąga wzrok z daleka

Wiola_Witaj ogród ma już parę latek ale byly to głównie iglaki, dopiero od czasu forum przejrzałam na oczy i zaczęłam sadzić to co piękne

obecnie mam demolkę schodów i drzwi wejściowych a jak M upora się z tym wszystkim to w końcu zrobię nowe rabatki przy domu po obu stronach schodówale przy takim tempie prac to w tym roku nie zdążę
elzbieta_g 08:52, 09 wrz 2014

Tusiala napisał(a)
Cały czas u Ciebie kolorowo a trójkącik śliczny jestem ciekawa nowych rabatek przy winobluszczu

Marta tam nie za ciekawie więc nawet nie foce ale rosną tam przesadzone żurawki , pniak obsadzony bluszczem i dużo host podzielonych niedawno i obgryzione przez ślimaki ta rabata to taki trochę przechowalnik , nie mam pomysłu na nią