Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 08:36, 12 wrz 2014

Aneczka napisał(a)

Łał jak pięknie
Moja szałwia też dopiero teraz się ocknęła

lepiej późno niż wcale ale już więcej nie będę jej sadzić, znudziła mi się zabawa nasionkami od stycznia
elzbieta_g 08:39, 12 wrz 2014

złapałam na fotkę dziś nieproszonych gości, innym niszczą róże jakieś choroby a mi stadko saren , w innej części ogrodu róże obgryzione doszczętnie
agam 08:59, 12 wrz 2014

Ślicznie wszystko rośnie, po deszczu kolorki takie soczyste, uwielbiam ogród po deszczu, oczywiście takim słabym i krótkotrwałym
Szarłata też mam ale bladoróżówego, dostałam od wujka i rośnie w reklamówce od kilku tygodni, nie wiem gdzie go wepchać. To jednoroczna roślinka?
Sarenki piękne, ale jak szkody robią to sio, sio
U mnie dzisiaj przepiękna pogoda się szykuje, słoneczko od rana więc pozdrowienia słoneczne zostawiam
iwonaal 15:37, 12 wrz 2014

malgorzata_s... 16:17, 12 wrz 2014

Elunia ja chyba wolę jednak sarenki od plamistościCudne choć troszkę
szkodniki
16:30, 12 wrz 2014
Elu jak one tam weszły? Mimo iż napsociły to śliczne są
Dorota123 19:35, 12 wrz 2014

Piękne widoki dziś serwujesz, niczym wykwintne potrawy.
kasiek 08:38, 14 wrz 2014

elzbieta_g napisał(a)

ten berberys kupiony jakiś miesiąc temu, drugi obok w super kondycji, a ten w nagle pada trudno

Spokojnie, daj mu szansę. oprysk zawsze możesz zrobić. Na razie poczekaj do wiosny tylko teraz koniecznie pozbądź się wszystkich opadłych z niego liści (tylko nie kompostuj).
A sarenki miodzio - to tak jak moje kaczuchy co mi w oczku pływały - cudne ze żej ale napasudziły przez te 2 dni że hej
elzbieta_g 12:08, 15 wrz 2014

agam napisał(a)
Ślicznie wszystko rośnie, po deszczu kolorki takie soczyste, uwielbiam ogród po deszczu, oczywiście takim słabym i krótkotrwałym
Szarłata też mam ale bladoróżówego, dostałam od wujka i rośnie w reklamówce od kilku tygodni, nie wiem gdzie go wepchać. To jednoroczna roślinka?
Sarenki piękne, ale jak szkody robią to sio, sio
U mnie dzisiaj przepiękna pogoda się szykuje, słoneczko od rana więc pozdrowienia słoneczne zostawiam

szarłat jednoroczny a wysiewa się jak chwast nie do wytępienia, mam jeszcze niskie
elzbieta_g 12:08, 15 wrz 2014

iwonaal napisał(a)