Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

malgorzata_s... 13:56, 05 paź 2014

Piękne kolorki a trawnik soczysty jak wiosną Buziak
elzbieta_g 13:56, 05 paź 2014

chory klon...nie mam pojęcia co mu jest, mam go dobre parę lat i po raz pierwszy coś go dopadło

tawuła

szarłat
elzbieta_g 13:58, 05 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Piękne kolorki a trawnik soczysty jak wiosną Buziak

w tym roku wyjątkowo trawnik nie padł od suszy

z dalsza

z bliższa

Katkak 15:11, 05 paź 2014

Eluś trawnik godny mistrza, winobluszcz cudny, a o klona zapytaj Franciszka z wątku "Ogród to moje hobby". O wie chyba wszystko o klonach. Ma ich dużo i nawet kilka udało mu się rozmnożyć. Jak mój chorował też się Go radziłam.
Rench 15:15, 05 paź 2014

elzbieta_g napisał(a)

no i szaleję dalej ...po swojemu pot na czole nie wysycha...od wczoraj pomniejszyłam trawnik o 4 taczki czyli minuta mniej koszenia

Jak by było blizej to bym skoczyła do ciebie po te taczki z trawnikiem
Tak ci zazdroszcze tej soczystej zieleni
Jak byś przypadkiem chciała przetacznik christa(rybkowy) i miskanty krater to daj znać,bo ja będe odchudzała te moje chaberdzie

Mój klon palmowy tak samo jak twój coś niszczy, troche mi go żal, ale jak to szefowa mówi,zrobi sie miejsce na coś nowego
Agania 18:46, 05 paź 2014

Eluś klona oczyść i spal liście, klony o czerwonych liściach u mnie nigdy nie chorowały?
elzbieta_g 19:04, 05 paź 2014

Katkak napisał(a)
Eluś trawnik godny mistrza, winobluszcz cudny, a o klona zapytaj Franciszka z wątku "Ogród to moje hobby". O wie chyba wszystko o klonach. Ma ich dużo i nawet kilka udało mu się rozmnożyć. Jak mój chorował też się Go radziłam.

winobluszcz ładny ale śmieciarz niesamowity teraz z klonem to już nic nie zrobię , na wiosnę pewnie trzeba opryskać czymś
elzbieta_g 19:05, 05 paź 2014

Rench napisał(a)

Jak by było blizej to bym skoczyła do ciebie po te taczki z trawnikiem
Tak ci zazdroszcze tej soczystej zieleni
Jak byś przypadkiem chciała przetacznik christa(rybkowy) i miskanty krater to daj znać,bo ja będe odchudzała te moje chaberdzie

Mój klon palmowy tak samo jak twój coś niszczy, troche mi go żal, ale jak to szefowa mówi,zrobi sie miejsce na coś nowego

poszło na pw a klona mi szkoda i będę ratować wiosną
elzbieta_g 19:06, 05 paź 2014

Agania napisał(a)
Eluś klona oczyść i spal liście, klony o czerwonych liściach u mnie nigdy nie chorowały?

liście pójdą w ognisko u mnie też nigdy nie chorował i nigdy niczym nie pryskałam
Tusiala 12:20, 14 paź 2014

Jeżówki od Ani u Ciebie też się zadomowią. A jak siewki katalp?
Skarpetki za rok będą super wyglądały
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies