Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

leon60 12:56, 22 paź 2014

Elu macham deszczowo
elzbieta_g 09:47, 23 paź 2014

inag niestety po tamtych pogodnych obrazkach już wspomnienie , nie cierpię takiej paskudnej pogody jaką teraz mamy

Agania zbiory malutkie , większa część krzaków bez brukselek

Dorota123 no to się troszkę zaniepokoiłam mam nadzieję , że w planach nie przesuną ani o 1 minimetr

Tusiala a moje truskawki już śpią i ja też bym chętnie tą zimną porę roku przespała

malgorzata_s...zmiany nie wielkie ...w porównaniu do twoich to moje pikuś...ale mnie cieszą i oby zima ich nie zniszczyła

WilczaGora nie ma jak zbiory ...w październiku mniam

Katkakmoje do sałatki nie dojdą...zjadam po drodze

Milka Irenko , Ty chyba pierwszy raz u mnie bardzo mi miło i zapraszam częściej

Ola macham dziś mocno co by łapki rozgrzać

dla wszystkich ,, kukających'' do mnie zostawiam kwiatuszek

Mala_Mi 19:48, 23 paź 2014

3 dni w pracy i 2kg mniej u mnie ...tylko skąd mi to spadło????

Też to sobie pomyślałam.... odpuść forum.... wciągnij sie w wir dodatkowych obowiązków.. poczekamy
Niech tylko słoneczko wyjdzie i przestanie lać.. bo depresji dostaję.
elzbieta_g 21:29, 23 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

Też to sobie pomyślałam.... odpuść forum.... wciągnij sie w wir dodatkowych obowiązków.. poczekamy
Niech tylko słoneczko wyjdzie i przestanie lać.. bo depresji dostaję.

niestety już odpuściłam na razie bo nie wyrabiam czasem tylko pismo obrazkowe przelecę wczoraj pracowałam 12 godz. w domu pobojowisko, w ogrodzie bałagan liściowy , doniczki nie zadołowane a mróz zapowiadają na szybko schowałam co ważniejsze do garażu
nie dobrze że zima nadchodzi ale z drugiej strony mniej pracy w ogrodzie to może do wiosny ogarnę się i wpadnę w rytm dodatkowej, nie ogrodowej pracy
u mnie już na całym trawniku bajoro po kolana...nie da się w niczym innym chodzić niż w gumiaczkach
kasiek 20:13, 24 paź 2014

U mnie winobluszcz też już padł ale w porównaniu z Twoją altanką u mnie dopiero zaczątki tak cudne firany! Coś niesamowitego! Ja żeby i zima mieć coś liściastego wplotłam pomiędzy winoblusz bluszcz - i teraz jest dobrze widoczny i ładnie okrywa altanę.
gierczusia 16:04, 26 paź 2014

elzbieta_g napisał(a)

niestety już odpuściłam na razie bo nie wyrabiam czasem tylko pismo obrazkowe przelecę ....
u mnie już na całym trawniku bajoro po kolana...nie da się w niczym innym chodzić niż w gumiaczkach

Ty tu Kofana nie przelatuj, ino bikini wyciągaj bo rozumię ,źe impreza w Aqua parku sie szykuje
malgorzata_s... 18:03, 27 paź 2014

Macham Eluś
Agania 14:34, 28 paź 2014

U mnie bałagan na warzywniku, wymieszane z chwastami ha ha...co się przejmujesz, ja dzisiaj do basenu skakam na bombę, bąbeeelki i sauna, takie wygrzewanko mnie czeka, Eluś jak ja bym chciała schudnąć....czas na SPA i relaks czego i Tobie życzę.....tylko nie w kałuży

buziak
elzbieta_g 09:00, 29 paź 2014

Kasiu bluszcz z winobluszczem to świetne połączenie , nie jest łyso zima muszę i ja przynajmniej w jedną altanę go wpleść

Elu na samą myśl o bikini kolana mi dygotają

Gosiu ja też macham obiema łapkami

Agatko oj relaks mi się marzy, wystarczy mi w fotelu

dzisiaj u mnie porządnie przymroziło i w końcu i ja mam parę cukrowych fotek
elzbieta_g 09:02, 29 paź 2014