Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

malgorzata_s... 16:14, 13 sty 2014

Oj pięknie i cieplutko a u mnie ziąb Słonko było ale jakoś słabo grzało. Dla roślin dobrze Buziaki.
Bogdzia 19:39, 14 sty 2014

elzbieta_g napisał(a)
WilczaGora ,Bogdzia ni ma co pokazywać szaro , buro i nijako
z tęsknoty...fotka z lata

Jaka ta zieleń jest piękna. Mam nadzieje ze niedługo się jej doczekamy w końcu jutro już 15 styczeń. Kamyczki też super wygladają , jeszcze tylko leżaczka brakuje.Pozdrawiam serdecznie.
elzbieta_g 20:21, 14 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Jaka ta zieleń jest piękna. Mam nadzieje ze niedługo się jej doczekamy w końcu jutro już 15 styczeń. Kamyczki też super wygladają , jeszcze tylko leżaczka brakuje.Pozdrawiam serdecznie.

oj poleżałabym ale jeszcze daleko do takiego leżingu
Tusiala 10:41, 15 sty 2014

Może być i zdjęcie z lata bo jest superowe Piękne, duże smaragdy
elzbieta_g 11:02, 15 sty 2014

Tusiala napisał(a)
Może być i zdjęcie z lata bo jest superowe Piękne, duże smaragdy

szmaragdy może i ładne ale posadzone beznadziejnie kilka lat temuprzy tworzeniu jakiejś rabaty zawsze mam dylemat czy je włączyć do rabaty czy ominąć, co posadzić obok bo przecież się rozrosną ot i błędy przeszłości
Tusiala 11:05, 15 sty 2014

Może i dla Ciebie błędy ale teraz pięknie wyglądają Nic się nie martw ja mam błąd na błędzie i to nie tylko w nasadzeniach ale i w doborze roślin dlatego planuję zmiany
elzbieta_g 11:10, 15 sty 2014

Tusiala napisał(a)
Może i dla Ciebie błędy ale teraz pięknie wyglądają Nic się nie martw ja mam błąd na błędzie i to nie tylko w nasadzeniach ale i w doborze roślin dlatego planuję zmiany

witaj w klubie Martuś mam to samo, ale wiosną ruszamy do dzieła
Tusiala 11:12, 15 sty 2014

To powiedz mi Elka czy jak tak wyruszymy w ogrody to damy radę siedzieć na forum?
A wieczorami czytam Sage. Obecnie "Księżyc w nowiu" A Ty co porabiasz?
elzbieta_g 11:19, 15 sty 2014

nie mam pojęcia zazwyczaj w lecie nie mam czasu na kompa bo szkoda dnia i więcej obowiązków od września wracam do pracy bo na razie siedzę na wychowawczym i nie wiem czy ja to wszystko ogarnę, pracę, dom, ogród i dzieciaki ale co się będę martwić na zapas
Tusiala 11:27, 15 sty 2014

Ło rety to masz podobną sytyację jak ja. Też się martwię, że nie dam rady: dziecko, praca, dom, ogród, studia Męża. Ech. I latem zdecydowanie mniej czasu na kompa tak jak piszesz.
Ale może jakoś damy radę? Trzymam kciuki żeby nam się udało. Tylko nie rezygnuj od wiosny z ogrodowiska bo chcę Cię" śledzić"
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies