Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 12:30, 15 sty 2014

Tusiala napisał(a)
Ło rety to masz podobną sytyację jak ja. Też się martwię, że nie dam rady: dziecko, praca, dom, ogród, studia Męża. Ech. I latem zdecydowanie mniej czasu na kompa tak jak piszesz.
Ale może jakoś damy radę? Trzymam kciuki żeby nam się udało. Tylko nie rezygnuj od wiosny z ogrodowiska bo chcę Cię" śledzić"

o rezygnacji nie ma mowy ja też Ci będę ,,deptać po piętach''
malgorzata_s... 16:29, 15 sty 2014

Buziaki zostawiam W lecie dłużej jasno i wcześniej jasno Czas się na forum znajdzie
elzbieta_g 16:46, 15 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziaki zostawiam W lecie dłużej jasno i wcześniej jasno Czas się na forum znajdzie

choćby o północy
Rench 18:25, 15 sty 2014

elzbieta_g napisał(a)
WilczaGora ,Bogdzia ni ma co pokazywać szaro , buro i nijako
z tęsknoty...fotka z lata

Bardzo energetyczna fotka
Pozdrawiam
Mala_Mi 19:17, 15 sty 2014

Ela.. ja po chwili na forum doszłam też do takeigo etapu...... wszytko zaorać, wszytko brzydkie, nie da sie nic z tym zrobić...
Potem ochłonęłam i zaczęłam szukać pozytywnych rzeczy.. i wiedziałam, że keidyś będzie pięknie na ile mi tylko mój charakter pozwoli.... bo niestety wymuskanego ogóreczka nie będę mieć. jak i wymuskanego domu... bom bałaganiara straszna No i nie wszytko jest brzydkie....
I u Ciebie też dużo jest pięknych połączeń, roślin... a tylko małymi kroczkami tu i tam poprawić... masz ładny ogród.... nie popadaj w paranoję.. Ale ładne może być ładniejsze.. i nie musi od razu..
AgnieszkaW 19:23, 15 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ela.. ja po chwili na forum doszłam też do takeigo etapu...... wszytko zaorać, wszytko brzydkie, nie da sie nic z tym zrobić...
Potem ochłonęłam i zaczęłam szukać pozytywnych rzeczy.. i wiedziałam, że keidyś będzie pięknie na ile mi tylko mój charakter pozwoli.... bo niestety wymuskanego ogóreczka nie będę mieć. jak i wymuskanego domu... bom bałaganiara straszna No i nie wszytko jest brzydkie....
I u Ciebie też dużo jest pięknych połączeń, roślin... a tylko małymi kroczkami tu i tam poprawić... masz ładny ogród.... nie popadaj w paranoję.. Ale ładne może być ładniejsze.. i nie musi od razu..

Święte słowa...
elzbieta_g 19:38, 15 sty 2014

Rench, AgnieszkaW pozdrawiam Was serdecznie w moich skromnych progach

Mala Mi z tą orką trafiłaś w sedno, jakbym własne myśli słyszała ale kubeł zimnej wody to eMuś on zawsze potrafi sprowadzić mnie na ziemię bałaganiarstwo to moje drugie imię przynajmniej w domu ale mówię, że dom to nie muzeum
ale forum potrafi nieco ucywilizować ogrodowo i wiosną zaczynam działać u nas w okolicy nie ma ładnych ogrodów a ja właśnie ładny zamierzam mieć i basta
Bogdzia 21:47, 15 sty 2014

elzbieta_g napisał(a)

szmaragdy może i ładne ale posadzone beznadziejnie kilka lat temuprzy tworzeniu jakiejś rabaty zawsze mam dylemat czy je włączyć do rabaty czy ominąć, co posadzić obok bo przecież się rozrosną ot i błędy przeszłości

Jak sie będą rozrastały możesz je ciąc i od góry i z boku ja swoje thuje tnę i dobrze wyglądają.
elzbieta_g 21:53, 15 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Jak sie będą rozrastały możesz je ciąc i od góry i z boku ja swoje thuje tnę i dobrze wyglądają.

myślę je ciąć solidnie, bo nie chcę drugiego żywopłotu na środku ogroduz błędami przeszłości trzeba sobie jakoś poradzić i dostosować do teraźniejszości
Tusiala 22:28, 15 sty 2014

Cieszę się, że "będziesz.."
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies