Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

WilczaGora 18:01, 10 lis 2014

EPODLAS napisał(a)
Fiolety też uwielbiam w ogrodzie, a twoje zdjęcia mnie powaliły. Serio

ten kolor ma w sobie tyle pudrowej delikatności a jednocześnie jest taki elegancki
...znalazłam te dwa zdjęcia kilka dni temu i natychmiast musiałam je "połączyć"

EPODLAS napisał(a)
Weszłam dzisiaj na twojego bloga. Jestem pod wrażeniem
bardzo mi miło, że się podoba, szczególnie, że na nim, spory kawałek mojej "Wilczej natury"
zimowe miesiące bardzo mnie wspomagają w pisaniu ... na listopad mam jak zwykle zaplanowane relacje z podroży...mam nadzieję, ze się uda
...także proszę....trzymamy kciuki za dużo spokojnych, leniwych wieczorów ...i coraz to więcej ciekawych postów...szczególnie, że dotychczasowe, zostały docenione pękam z radości
marzena 18:04, 10 lis 2014

Wilczyco, wielkie gratulacje !
to, że masz talent fotografki świadczą Twoje świetne zdjęcia, pisałam chwilę przedtem o Twoich umiejętnościach i zdolnościach
pozdrawiam
WilczaGora 18:13, 10 lis 2014

marzena napisał(a)
Wilczyco, wielkie gratulacje !
to, że masz talent fotografki świadczą Twoje świetne zdjęcia, pisałam chwilę przedtem o Twoich umiejętnościach i zdolnościach
pozdrawiam

Marzena...dziękuję za tyle miłych słów...w tych naszych dziwnych czasach, to wyjątkowe...tym bardziej doceniam
Urszulla 18:45, 10 lis 2014

Gratuluję Twoje dostrzeganie i chwytanie piękna zostało docenione
A mi się te fiolety też strasznie podobają, brakuje tylko wykazu roślin, bo kompozycja wręcz idealna, zostawiam pozdrowienia
WilczaGora 19:53, 10 lis 2014

Urszulla napisał(a)
Gratuluję Twoje dostrzeganie i chwytanie piękna zostało docenione
A mi się te fiolety też strasznie podobają, brakuje tylko wykazu roślin, bo kompozycja wręcz idealna, zostawiam pozdrowienia

na czerwcowym zdjęciu "pierwsze skrzypce grają":
orliki i rutewka orlikolistna, po lewej stronie, w dole kwitną goździki, a przy kulach rosną lawendy, szałwie, przetaczniki i perovskia, ale one jeszcze kwitły - wszystkie mają wspólny mianownik...fioletowe kwiaty :-0
białe listki u góry to Hakuro - weszła w obiektyw, bo niby pasuje

na rabacie wrześniowej mamy sadźce w 2 odmianach : Little Joy i Chocolate,
miskanty Apach, rozplenice, a nóżkach żurawki i astry chińskie, za którymi widać przycięte fioletowe irysy (pospolite nn)

to by było na tyle...
lojalna_ 22:42, 10 lis 2014

Ciesze sie z tej wiekszej ilosci fotek , ktore znalazłam ....odrobina ucieczki w kraine basni ....
WilczaGora 00:34, 11 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Ciesze sie z tej wiekszej ilosci fotek , ktore znalazłam ....odrobina ucieczki w kraine basni ....
ojej...a gdzieś Ty bywała, żeś coś więcej znalazła ?
Wilczyca pozdrawia
Milka 06:50, 11 lis 2014

Muszę i ja wpaśćwiczenia na blog, tak wersja zupy brzmi zacnękają co. ... A widok ptaków zachwyca, chyba warunki bardzo im sprzyjają, mają poczucie bezpieczeństwa...chciałabym takich gości, ale przykleja suni, to chyba lepiej nie... pozdrawiam i jeszcze raz gratki!
lojalna_ 08:36, 11 lis 2014

WilczaGora napisał(a)
ojej...a gdzieś Ty bywała, żeś coś więcej znalazła ?
Wilczyca pozdrawia

Znalałam Twoja stronke na fb cudownosi tyle razem mozna ogladac .....

Zdolna dziewczyna jestes .....
WilczaGora 11:04, 11 lis 2014

Milka napisał(a)
Muszę i ja wpaśćwiczenia na blog, tak wersja zupy brzmi zacnękają co. ... A widok ptaków zachwyca, chyba warunki bardzo im sprzyjają, mają poczucie bezpieczeństwa...chciałabym takich gości, ale przykleja suni, to chyba lepiej nie... pozdrawiam i jeszcze raz gratki!

krem z buraków jest od zeszłego sezonu moim jesiennym smakiem...tym, za którym tęsknie ...i go gotuję, bo już chcę go smakować i smakować i smakować...gorący...jest taki rozgrzewający, a co najważniejsze...bardzo aromatyczny
przez wzgląd na silne alergie, nie mamy "kudłatych", to i ptaków nie ma kto przeganiać, a one to czują - masz rację
dziękuję za wszystkie miłe słowa - są dla mnie takie ważne !!!

macham z Wilczej

p.s. słoneczko przedziera się przez chmury