Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Margaret_ka 13:46, 28 sie 2014

Fajny spacer wśród zieleni.
Chyba mamy te same mieczyki. I patrząc na mieczyki i dalie to jakbym była w swoim ogódeczku. Ślicznie
Alisonek 21:38, 28 sie 2014

ja też chcę taki wianek bo drzwi takie puste, przydałoby się coś
Tusiala 11:44, 03 wrz 2014

Padało od kilku dni. Wczoraj lało. Dziś od rana świeci słońce
Młoda trawa u mnie przeszczęśliwa
Rosliny, które w tym roku posadziłam, też zadowolone z tych deszczów.
Zdjęcia sprzed tygodnia.

Teraz, gdy trawa się rozkrzewiła, będę robiła tu kanciki. Przycięłam też czubki tuj do równości. Sosny idą precz - do lasu - Mąż w końcu dał się przekonać w ich miejsce wsadzę smaragdy. Przesadzę poziomki pod porzeczki czarne i zajmę się warzywnikiem jak synek pozowli

Milka 12:08, 03 wrz 2014

Śliczna trawka
Margaret_ka 13:50, 03 wrz 2014

Ładna trawka. Radzi sobie nieźle.

Dobrze, ze mąż dał się namówić.
Żeby jeszcze mój zgodził się wyteleportować leszczyny.
Agania 20:18, 04 wrz 2014

Martuś widoczki z ekobordem, to są te krawędzie, gdzie widać efekty, u Ciebie ładnie podkreślają krawędzie pomiedzy korą, a żwirkiem i żwirkiem a trawnikiem, linie i łuki są jak spod noża, jeszcze je zastosuję

Rabaty wyglądają imponująco, synuś to ci chyba za dużo szkód nie narobi, pomaga mamuniu jak potrafi w ogrodzie
elzbieta_g 21:14, 04 wrz 2014

Trawka rośnie zieloniutka , w przyszłym roku synek będzie na bosaka biegał po ogrodzie
Tusiala 08:32, 09 wrz 2014

Irenko dziękuję a chwastnicę wyrywam w każdej wolnej chwili

Margaretka może w końcu uda się i Twojego Męża przekonać na eksmisję leszczyny. Mojego prawie pół roku przekonywałam do usunięcia sosen. W końcu powiedział ok i jak go nie było wykopałam je

Aganiu Synka pilnuję ale najbardziej to mi niszczy kanty między trawnikiem a rabatą i potem nie idzie zrobić kanta. Może za rok znudzi Mu się to No i jeszcze strasznie tarmosi wszystko to, co podparte kijakiem.

Elu
bardzo bym tego chciała

Zdjęć świeżych niestety nie mam więc tylko troszkę napiszę co w ogrodzie.
Tulipanowiec żółknie – czuje jesień.
Sosny, te za warzywnikiem, wykopane i wsadzone do lasku. Mam nadzieję, że chociaż część się przyjmie.
Teren między płotem a garażem wczoraj uprzątnęliśmy. Będę tam siała trawkę.
Dziś postaram się wyskoczyć do ogrodu z aparatem. Teraz tak szybko ciemności zapadają. Dobrze, że pogoda sprzyja. U mnie cały czas powyżej 20 stopni. A w nocy była mała burza i znów trawka podlana.
Obecnie słońce, słońce, ciepło
elzbieta_g 08:56, 09 wrz 2014

no to czekam na świeżutkie fotki mój synek starszy a i tak mi czasem demolkę zrobi więc tak za szybko nie licz , że się twojemu znudzi
u mnie też słoneczko ale od jutra podobno deszcz
Tusiala 09:18, 09 wrz 2014

Elu no to się przeliczyłam bo liczyłam Tylko, że ja nie wiem, gdzie u Ciebie te demolki są......
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies