Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 19:19, 24 kwi 2014

Kindzia napisał(a)
A dlaczego u Ciebie Cię nie ma???

Pozdrówka z buziolkiem zostawiam

Jestem , jestem. Nie mogę wgrywać zdjęć. Coś mi się chyba zagnieździło i blokuje wszystko. W pracy młyn, a jak przychodzę to sama wiesz- i w domu i w ogrodzie i na forum poczytać.
Wszystko zarosło na amen i muszę się zabrać. Jutro mam urlop - chyba się zajadę.

Zapomniałabym- buziolka wysłać
Kasik 19:38, 24 kwi 2014

marta_d napisał(a)
Witam przejrzałam 98% Twojego wątku właściwie nie pierwszy raz mam pytanko, gdzie jeszcze w okolicach Zielonej Góry można zaopatrzyć się w rośliny w cenach w granicach zdrowego rozsądku ? Czy są jakieś giełdy kwiatowe ? Pozdrawiam serdecznie

Mój watek jeszcze młody, ale zapraszam serdecznie.
Musiałbyś mi napisach o jakie rośliny chodzi. Ja kupowałam w różnych miejscach. Trudno tak o wszystkim na raz napisać. Pytaj .
Pozdrawiam
Kindzia 19:57, 24 kwi 2014

Nie martw się, poczekamy na zdjęcia, wreszcie to opanujesz
Ja nie wiem dlaczego tego czasu ciągle za mało... Najwyżej nie zrobisz wszystkiego zaplanowanego, świat się nie zawali!
Nawet nie chcę myśleć o chwastach...ciepło, deszczyk...już to widzę. Ale tydzień wolnego przede mną, to może jakoś ogarnę. Jeszcze zaległe mycie okien...I rodzinka mi się zjedzie, nie na cały tydzień wprawdzie, ale zawsze czasu na ogród mniej będzie. Trudno, najwyżej chwasty na później zostaną

W sobotę wycieczkę do szkółki mamy, na zakupy mam nadzieję I jeszcze różę muszę odebrać, posadzić po tej zdechniętej

M chce wreszcie huśtawkę skończyć, a ja jeszcze nie wiem nawet gdzie mi pasuje ją postawić...

Buziolki przesyłam z ciepłego Zabrza
Kasik 20:04, 24 kwi 2014

Kindzia napisał(a)
Nie martw się, poczekamy na zdjęcia, wreszcie to opanujesz
Ja nie wiem dlaczego tego czasu ciągle za mało... Najwyżej nie zrobisz wszystkiego zaplanowanego, świat się nie zawali!
Nawet nie chcę myśleć o chwastach...ciepło, deszczyk...już to widzę. Ale tydzień wolnego przede mną, to może jakoś ogarnę. Jeszcze zaległe mycie okien...I rodzinka mi się zjedzie, nie na cały tydzień wprawdzie, ale zawsze czasu na ogród mniej będzie. Trudno, najwyżej chwasty na później zostaną

W sobotę wycieczkę do szkółki mamy, na zakupy mam nadzieję I jeszcze różę muszę odebrać, posadzić po tej zdechniętej

M chce wreszcie huśtawkę skończyć, a ja jeszcze nie wiem nawet gdzie mi pasuje ją postawić...

Buziolki przesyłam z ciepłego Zabrza

Ty u mnie , a ja u Ciebie.

Ja jutro musze większość wyplewić, bo nie mogę patrzeć. O szkółce czytałam i o zakupach. Aż zazdroszczę Będziesz miała pięknie, choć i dziś zachwyca. Sama chcę kupić żurawki - te limonkowe, ale to trochę później.
Bogdzia 20:15, 24 kwi 2014

Nadrobiłam zaległości , pozdrówka zostawiam.
Kindzia 20:28, 24 kwi 2014

Kasik napisał(a)

Ty u mnie , a ja u Ciebie.

Ja jutro musze większość wyplewić, bo nie mogę patrzeć. O szkółce czytałam i o zakupach. Aż zazdroszczę Będziesz miała pięknie, choć i dziś zachwyca. Sama chcę kupić żurawki - te limonkowe, ale to trochę później.

W Pisarzowicach żurawek w zeszłym roku od wyboru do koloru!!! Ogromniaste ilości kupowałam, zdrowiutkie I kartą można płacić, i kartę rabatową mam, możesz skorzystać

Ja jeszcze nie plewiłam, tylko skubnę co nie co jak przechodzę...też mnie przeprawa czeka
Kasik 22:51, 24 kwi 2014

Mogę wgrywać zdjęcia!!!!!

Kasiek 22:59, 24 kwi 2014

Piekne, zdrowe rh Kasiula pozdrawiam bawarkowo
Alisonek 23:04, 24 kwi 2014

Zaczyna się niesamowity spektakl rh cudownie!
agatanowa 23:12, 24 kwi 2014

Ładne i dorodne te RH, to tegoroczne, o których wspominałaś z LM?