Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

anna_g 23:08, 12 maj 2014

Kasik napisał(a)
No i dostałam upragnione żurawki. Nie dość, że zdrowiutkie i ładne- to w super cenie.

Piękne zakupy i żurawki bardzo dorodne

I te rabaty ładnie wychodzą. Oj widać włożoną pracę - już jest b. ładnie a co to dopiero będzie

Hosta gigant Przypomina mi jedną z moich - tylko moja mala bo w zeszły roku sadzona młoda- ciekawe czy też taki gigant będzie Pozdrawiam
Kasik 23:08, 12 maj 2014

A sąsiadka telefonem zrobiła zdjęcie tęczy na domkiem.

Alisonek 23:13, 12 maj 2014

anna_g napisał(a)

Piękne zakupy i żurawki bardzo dorodne

I te rabaty ładnie wychodzą. Oj widać włożoną pracę - już jest b. ładnie a co to dopiero będzie

Hosta gigant Przypomina mi jedną z moich - tylko moja mala bo w zeszły roku sadzona młoda- ciekawe czy też taki gigant będzie Pozdrawiam

matko i córko, Kasiu jesteś niemożliwa to wciąz zakupy z tej skarpety?? czy na kreskę???
Śliczne, oby szybko były wielkie i zdrowo rosły
buziolkiiiii
oczywiście możesz na pw wysłac namiary na takie okazje
Kasik 23:19, 12 maj 2014

Alisonek napisał(a)

matko i córko, Kasiu jesteś niemożliwa to wciąz zakupy z tej skarpety?? czy na kreskę???
Śliczne, oby szybko były wielkie i zdrowo rosły
buziolkiiiii
oczywiście możesz na pw wysłac namiary na takie okazje

Ala- to ta skarpeta- właśnie się skończyła. W Pisarzowicach liczę na Grzesia,

A te Żurawki kupiłam u nas w pobliskim ogrodnictwie. Dowiedziałam się o nim niedawno. Jak będziesz chciała, to nie ma sprawy. Pan powiedział, że w lipcu będzie miął około 8 odmian- teraz są jeszcze za małe. Sprzedaje po 8 zł- ja kupiłam 36 szt, to dał mi za 7.50

Jutro zrobię zdjęcia- zobaczysz jakie rozrośnięte -w pudle tego nie widać.
Alisonek 23:44, 12 maj 2014

Kasik napisał(a)

Ala- to ta skarpeta- właśnie się skończyła. W Pisarzowicach liczę na Grzesia,

A te Żurawki kupiłam u nas w pobliskim ogrodnictwie. Dowiedziałam się o nim niedawno. Jak będziesz chciała, to nie ma sprawy. Pan powiedział, że w lipcu będzie miął około 8 odmian- teraz są jeszcze za małe. Sprzedaje po 8 zł- ja kupiłam 36 szt, to dał mi za 7.50

Jutro zrobię zdjęcia- zobaczysz jakie rozrośnięte -w pudle tego nie widać.

Róbcie dużo zdjęć z Pisarzowic to jak przyjedziemy po miód faceliowy to obejrzymy co tam się działo

u nas w ogrodniczym żurawki sa chyba po 12, albo po 10 zł. wydają się ładne ale za mało się im przyjrzałam bo szukalam czegoś innego. to jak będę uzupełniac niskie piętro u mnie to sie do Ciebie usmiechnę bardzooo ładnie
Kindzia 10:35, 13 maj 2014

Matko i córko!!! Jaki potffffór z tej hosty!!!!!!!! Cudny

Dobrze, że plac masz na takie wielkoludy, ja bym już nie upchnęła...

Po 7,50 żurawki kupiłaś? I Ty u nas chciałaś??? Nie ma mowy za taką kasę, chyba, że te popularne bordowe, te po 5 zł można trafić.

Widzę, że wczoraj późno byłaś, ale nie próżnowałaś
Agania 21:09, 13 maj 2014

Tęczowo i zakupowo u ciebie, hosta gigant, kto będzie sadził........chyba tylko ona zn\mieściła się w bagażniku auta
malgorzata_s... 21:13, 13 maj 2014

Kasku ale cudne zakupy Rabaty powalające Buziam
Kasik 22:19, 13 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Matko i córko!!! Jaki potffffór z tej hosty!!!!!!!! Cudny

Dobrze, że plac masz na takie wielkoludy, ja bym już nie upchnęła...

Po 7,50 żurawki kupiłaś? I Ty u nas chciałaś??? Nie ma mowy za taką kasę, chyba, że te popularne bordowe, te po 5 zł można trafić.

Widzę, że wczoraj późno byłaś, ale nie próżnowałaś

Potfffór już posadzony. Okazało się, że nie taki wielki jak go malują.
Dziś też wpadam tylko na chwilkę, bo o 20 do domu zlądowałam i padam na twarz. Jutro mam nadzieje coś posadzić, bo na razie tylko troszkę wsadziłam.

Buziak
Kasik 22:21, 13 maj 2014

Agania napisał(a)
Tęczowo i zakupowo u ciebie, hosta gigant, kto będzie sadził........chyba tylko ona zn\mieściła się w bagażniku auta

Już posadziliśmy z synkiem. Ledwo co daliśmy rade, bo jest bardzo krucha. A w bagażniku jechała jak królowa, bo już nic innego nie wlazło.