Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

malgorzata_s... 23:08, 02 sie 2014

I tak się trudno rozstać.... Wiem że było cudownie Wiem że się nie nagadałyście No ale wszystko przed Wami. Wszyscy jesteście superowi Buziam mocno i dobranoc bo odespać czas
PS. Fotki pissss
Kasik 23:14, 02 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
I tak się trudno rozstać.... Wiem że było cudownie Wiem że się nie nagadałyście No ale wszystko przed Wami. Wszyscy jesteście superowi Buziam mocno i dobranoc bo odespać czas
PS. Fotki pissss

Gosieńko- fotki muszę zgrać i zobaczyć co tam jest? - miałam troszkę mało czasu i dużo ich nie zrobilam- więcej będzie u Kasi, ale to już jutro- teraz idę odpoczywać, no i nie chcę wstawiać ich przed Kasią, bo tam będzie mała niespodzianka.

agatanowa 00:34, 03 sie 2014

Kasik napisał(a)

Agata- ja już nad tą zmianą nawet myślałam, ale jakoś nic nie wpada mi w ucho- pomyślę

Dzięki za pochwały.

To nie są czcze pochwały. Tak jest, nie tylko ja to widzę. Zmiana nazwy watku jest konieczna.

Może tak po prostu: "I jest pięknie"
JulkAd 00:34, 03 sie 2014

Kasik napisał(a)

Gosieńko- fotki muszę zgrać i zobaczyć co tam jest? - miałam troszkę mało czasu i dużo ich nie zrobilam- więcej będzie u Kasi, ale to już jutro- teraz idę odpoczywać, no i nie chcę wstawiać ich przed Kasią, bo tam będzie mała niespodzianka.

No właśnie też czekam na fotki u Kasi....i na niespodziankę

Buziolki na dobranoc
Kasik 08:51, 03 sie 2014

agatanowa napisał(a)

To nie są czcze pochwały. Tak jest, nie tylko ja to widzę. Zmiana nazwy watku jest konieczna.

Może tak po prostu: "I jest pięknie"

Ja wiem, ze ogród bardzo się zmienił i w niczym nie przypomina tej łąki którą tu zastaliśmy a za pochwały bardzo dziękuję.
Kasik 08:52, 03 sie 2014

JulkAd napisał(a)

No właśnie też czekam na fotki u Kasi....i na niespodziankę

Buziolki na dobranoc

Ja też czekam.-
Kindzia 09:09, 03 sie 2014

Kochani...słów mi brakuje...nie da Wam się podziękować, za serce, za cudowną otwartość, za porozumienie dusz, za serdeczne przyjęcie, za to, że czuliśmy się jak w domu i zupełnie nie chcieliśmy wyjeżdżać...mam nadzieję, że szybko będziemy się mogli znowu spotkać, aż mnie ściska w żołądzie...

Karolciu, pozwoliłam sobie wkleić u siebie zdjęcia z Twoją śliczną buzią...jeżeli zmieniłabyś zdanie, usunę. Mam Ciebie z małym psiurkiem na pamiątkę

Kasiunia!!! Przywiozłam broszkę!!!!!!!!!!! JEST!!!!!

Kindzia 09:16, 03 sie 2014

Cudowni ludzie, cudownie urządzony dom i piękny ogród...na prawdę nie znajdujemy słów, żeby opisać to wszystko...może później, jak nieco ochłonę...

Tęsknię, nie, tęsknimy, bo Rysiu też miał łzy w oczach jak czytał Twój wpis u mnie...to jest niewiarygodne, że są ludzie na świecie, których koniecznie musimy spotkać, a może się to nigdy nie zdarzyć...gdyby nie to forum...

Tylko teraz jakaś migawka z Twojego ogrodu...muszę to wszystko ogarnąć jeszcze...wszystko stoi nie rozpakowane...

Kasik 09:39, 03 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Kochani...słów mi brakuje...nie da Wam się podziękować, za serce, za cudowną otwartość, za porozumienie dusz, za serdeczne przyjęcie, za to, że czuliśmy się jak w domu i zupełnie nie chcieliśmy wyjeżdżać...mam nadzieję, że szybko będziemy się mogli znowu spotkać, aż mnie ściska w żołądzie...

Karolciu, pozwoliłam sobie wkleić u siebie zdjęcia z Twoją śliczną buzią...jeżeli zmieniłabyś zdanie, usunę. Mam Ciebie z małym psiurkiem na pamiątkę

Kasiunia!!! Przywiozłam broszkę!!!!!!!!!!! JEST!!!!!

A jednak się uchowała- ta broszka.

Ja już nie będę się mazgaić, jestem szczęśliwa, że życie szykuje nam w każdym swym momencie takie niespodzianki.

Jesteście naszą niespodzianką na dalsze nasze dni. - I to cudowną niespodzianką.

Buziaki dla Was
hanka_andrus 09:47, 03 sie 2014

Spotkania bardzo miłe, pożegnania nie bardzo, ale nadzieja na kolejne odwiedziny rekompensuje żal,że trzeba się żegnać.
Pozdrawiam