Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 23:39, 28 lis 2013

Zielona napisał(a)
No to mam koleżankę do pogaduszek wnętrzarskich Ale fajnie!

Też się cieszę.

Ale to na zimowe wieczory.
Pozdrawiam.
Kasik 12:04, 30 lis 2013

Mam nowych gości na parapecie.

Wszystko wskazuje na to, że Ten czas się zbliża.

makkasia 12:37, 30 lis 2013

Kasik napisał(a)
To mój prezent od Grzesia.

Fajne co?

Zawsze mówiłam, że Grzesie to fajne chłopaki...mój nie tak domyślny, ale co tam i tak jest fajny.
Latarenki moje marzenie ...
spóżnione życzenia ślę
ściskam
Kindzia 12:41, 30 lis 2013

Piękne i lampiony, i świeczniki, i reniferki (albo jelonki?)...tapeta też z mojego klimatu i kolory salonowe Lubię ciepłe wnętrza, żaden kwadratowy minimalizm...

Gdzie takie zwierzątka parapetowe kupiłaś??? Takie złoto mi pasuje.

U nas czasami słoneczko wychodzi, ale wieje bardzo...

Soczyste buzi
Kasik 13:15, 30 lis 2013

Kindzia napisał(a)
Piękne i lampiony, i świeczniki, i reniferki (albo jelonki?)...tapeta też z mojego klimatu i kolory salonowe Lubię ciepłe wnętrza, żaden kwadratowy minimalizm...

Gdzie takie zwierzątka parapetowe kupiłaś??? Takie złoto mi pasuje.

U nas czasami słoneczko wychodzi, ale wieje bardzo...

Soczyste buzi

Nasze pomieszczenia w momencie w prowadzenia były takie przestronne i dość minimalistyczne, ale moja natura zwyciężyła i dziś mam dużo bibelotów, które nie wiadomo skąd się biorą

Dom staje się cieplejszy nie tylko jak napalę w kominku, ale właśnie dlatego, że małe rzeczy go ocieplają.

A jelonki kupiłam w sklepie do którego niedługo nie będę miała wstępu. To taki sklep z cudownościami, ale bez nazwy. Mogłabym w nim pracować za darmo .

Przesyłam buziaki
Kasik 13:24, 30 lis 2013

makkasia napisał(a)

Zawsze mówiłam, że Grzesie to fajne chłopaki...mój nie tak domyślny, ale co tam i tak jest fajny.
Latarenki moje marzenie ...
spóżnione życzenia ślę
ściskam

To, że Grześki fajne chłopaki są, to już ustaliłyśmy.

Ja od pewnego czasu zamawiam sobie prezenty i w ten sposób dostaję coś o czym marzę. A, że marzę ostatnio o rzeczach do domu i ogrodu, to pojawiają się właśnie takie cudeńka. Teraz poszukuję ładnego poidełka dla ptaszków. I jak dostanę z jakiejś okazji , to będzie to prezent dla mnie i nie tylko
Agania 17:04, 30 lis 2013

Kasiu, śliczne jelonki i lampiony, ja w ogóle nie mam czasu zajmować się poszukiwaniem takich pięknych
elementów wyposażenia wnętrz , czy do ogrodu, chciałbym na gwiazdkę dostać takie cuda............ale najpierw masę tynkarską,o cały czas moje wnętrza są niewykończone, u mnie zimą roboty w domu realizuję, a wiosną w ogrodzoe
pozdrawiam już niedługo mikołajki znowu Coś fajnego dostaniesz

Ja też leciałam ze schodów, Kasiu, możemy sobie podać ręce, jesteśmy chyba z gumy.... ja powinnam się połamać, ale żyję, widać połamiem się przy innej okazji, pfu, pfu
malgorzata_s... 17:07, 30 lis 2013

Goście na parapecie piękni i jakby zawsze tam byli. Latarenki cudne (takich jeszcze nie mam) buziaki zostawiam
Bogdzia 19:44, 30 lis 2013

To nastrój świateczny pomału się robi.Podoba mi sie. Pozdrówka.
Kasik 20:16, 30 lis 2013

Agania napisał(a)
Kasiu, śliczne jelonki i lampiony, ja w ogóle nie mam czasu zajmować się poszukiwaniem takich pięknych
elementów wyposażenia wnętrz , czy do ogrodu, chciałbym na gwiazdkę dostać takie cuda............ale najpierw masę tynkarską,o cały czas moje wnętrza są niewykończone, u mnie zimą roboty w domu realizuję, a wiosną w ogrodzoe
pozdrawiam już niedługo mikołajki znowu Coś fajnego dostaniesz

Ja też leciałam ze schodów, Kasiu, możemy sobie podać ręce, jesteśmy chyba z gumy.... ja powinnam się połamać, ale żyję, widać połamiem się przy innej okazji, pfu, pfu

Żadne prezenty już się nie szykują.
u nas na Mikołaja tylko dzieciaki słodycze dostają, a i tylko wtedy kiedy były grzeczne

Podaje rękę solidaryzując się w bólu. - względem tego lądowania ze schodów.