Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Milka 12:45, 04 kwi 2015

Kasik napisał(a)
Moja paczka

U KAsi pawie, a u mnie inne ozdóbki.

Prezent na urodziny - ha, ha, 50 -te. MOJE i koszyczek do kominka, choć on wcale urodzin nie obchodzi.

Cudne klamotki Kasiu radosnych świąt życzę wam
JulkAd 19:41, 11 kwi 2015

Pomachać przyszłam i pozdrowionka dla całej Rodzinki zostawić...buziolki

Ps. Czy już może coś wiesz o termnie w Kalsku, bo nigdzie znaleźć nie mogę....u mnie długi majowy weekend odpada i dłuższy weekend czerwcowy.
Kasik 08:58, 13 kwi 2015

Agania napisał(a)
Kasiu, nie ma to jak okrągła rocznica do świętowania przy okazji Świąt, piękną zawartość w paczce dostałaś...to moc prezentów i życzę Ci jeszcze wielu takich miłych niespodzianek i prezentów, bo urodzinki jeszcze przed Tobą

Zima u mnie się topi i na całe szczęście, buziak

Dziękuję bardzo za życzenia przepraszając jednocześnie, że tak późno. Dziś dopiero mogę odetchnąć choć troszkę, bo to co się działo do wczoraj, nie dawało możliwości na "normalne" życie.

To był "Kolorowy Zawrót Głowy"

Buziaczki
Kasik 08:59, 13 kwi 2015

Pola napisał(a)
Kasiu, macham i ściskam mocno....pięknych i rodzinnych świąt życzę....mam nadzieję że słoneczko choć troszkę nam poświeci

Dziękuję bardzo Jolu. Słoneczko daje radę, choć po Swiętach jest jego zdecydowanie więcej.
Kasik 09:00, 13 kwi 2015

Milka napisał(a)

Cudne klamotki Kasiu radosnych świąt życzę wam

Klamotki cudne? Nio .... mi też się bardzo podobają.

Dzięki Irciu za życzenia. Święta były piękne, no i po nich też czas niczego sobie.
Kasik 09:03, 13 kwi 2015

JulkAd napisał(a)
Pomachać przyszłam i pozdrowionka dla całej Rodzinki zostawić...buziolki

Ps. Czy już może coś wiesz o termnie w Kalsku, bo nigdzie znaleźć nie mogę....u mnie długi majowy weekend odpada i dłuższy weekend czerwcowy.

Jula - buziole przekazałam domownikom.

Kals zaprasza 7 czerwca 2015, no i oczywiście my też. Jesli sie nic nie zadzieje niespodziewanego, to widzimy sie 7-go.
JulkAd 15:16, 13 kwi 2015

Kasik napisał(a)

Jula - buziole przekazałam domownikom.

Kals zaprasza 7 czerwca 2015, no i oczywiście my też. Jeśli się nic nie zadzieje niespodziewanego, to widzimy się 7-go.

Kalsk zatem zahacza o dłuższy weekend...jak zdążę wrócić do domu 6-go to 7 -go dam radę....dzięki za zaproszenie....miłego tygodnia, bez zawirowań pogodowych...
Kindzia 20:05, 13 kwi 2015

Masz do porównania moje azalie japońskie. Bo leniwa forumowo jesteś i nawet do mnie nie zajrzysz...masz u siebie

Orlice, potem Schneeperle i Georg Arends. Porównaj zeszłoroczną wielkość i tych trzylatków...i ilość liści...

Kasik 20:51, 13 kwi 2015

JulkAd napisał(a)

Kalsk zatem zahacza o dłuższy weekend...jak zdążę wrócić do domu 6-go to 7 -go dam radę....dzięki za zaproszenie....miłego tygodnia, bez zawirowań pogodowych...

Ok Jula- zobaczyny jak się poukłada.

Buziak
Kasik 21:01, 13 kwi 2015

Kindzia napisał(a)
Masz do porównania moje azalie japońskie. Bo leniwa forumowo jesteś i nawet do mnie nie zajrzysz...masz u siebie

Orlice, potem Schneeperle i Georg Arends. Porównaj zeszłoroczną wielkość i tych trzylatków...i ilość liści...

No widzę, znakiem tego muszę poczekać cierpliwie. Do Ciebie też zaglądnę, ale cierpię na "niedoczas"

Kochana- Wiesz, że i tak Cię kofam.