Cudowna pergola, Gosia ma rację, stolik z krzesełkami idealnie zapasuje i jakie dorodne tulipany juz i magnolia, sliczna jest wracam dalej wstecz czytać
Kasiu przepiękna ta pergola, ale jak oni to przywieźli. Ja 2 lata temu też przekraczałam tę granicę ale jakoś przyznam, że bardzo mnie to zdołowało, tzn. przed tym dniem długo jakoś źle ta zbliżająca data na mnie działała a jak już stuknęła 50 to mi ulżyło i jest ok. U mnie było bardzo skromnie. A ten mój dzień 50 urodzin wypadał dokładnie w zapowiadany tak szumnie koniec świata- 21.12.2012. Czułam sie trochę wyróżniona- hi,hi,hi. Kasiu przepiękna wiosna w Twoim ogrodzie. Pozdrawiam gorąco
Magnolia kupiona dwa lata temu czyli 3wiosna u mnie w ogrodzie. Był z niej mały patyczek, ale mój Mężuś zachwycił sie kwiatami na obrazku i pomimo, że to była nowość prawie nieznana, to zakupił ją bez szemrania.
W tamtym roku grzyb ja zaatakował i pąki kwiatowe pospadały. Dziś debiutujeTulipanki dorodne na górce słonecznej , na innych rabatach dopiero za kilka chwil.