Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 18:11, 14 kwi 2015

paulina_ns napisał(a)
Piękna wiosna w Twoim ogrodzie ) pozdrawiam serdecznie )

Dziękuję bardzo i również pozdrawiam.
Kasik 18:17, 14 kwi 2015

Gocha napisał(a)
Kasiu przepiękna ta pergola, ale jak oni to przywieźli. Ja 2 lata temu też przekraczałam tę granicę ale jakoś przyznam, że bardzo mnie to zdołowało, tzn. przed tym dniem długo jakoś źle ta zbliżająca data na mnie działała a jak już stuknęła 50 to mi ulżyło i jest ok. U mnie było bardzo skromnie. A ten mój dzień 50 urodzin wypadał dokładnie w zapowiadany tak szumnie koniec świata- 21.12.2012. Czułam sie trochę wyróżniona- hi,hi,hi. Kasiu przepiękna wiosna w Twoim ogrodzie. Pozdrawiam gorąco

Gosia- oni ją wieźli przez całą wioskę na takiej ogromnej platformie, a że ma 3,5 m wysokości i 2 szerokości to wygladała jak potwór. Ja mało nie zeszłam. Dopiero po wkopaniu i lekkim rozciągnięciu (ona wtedy lekko sie obnizyła) jest do zaakceptowania.

6 chłopa ją targało.

A 50-tka jak każda inna data, ale nie powiem - jakoś dziwnie się z tym czułam. Dziś jest ok. Byle zdrowie było i siły na pasje i codzienność- to będzie wszystko dobrze.

Pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 19:17, 14 kwi 2015

Ale masz prymule..woow.
Pergola super.
Kasik 19:48, 14 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
Ale masz prymule..woow.
Pergola super.

Prymulki ładne, ale te od mamy- stare odmiany. Muszę jej pozabierać z ogródka więcej, bo te białe i fioletowe pieknie sie rozrastaja i zdrowiutkie.

A pergola super- myślę czy nie dać do róż na nią jakiegoś powojnika?

Bogdzia 20:30, 14 kwi 2015

Kasiu wszystkiego najlepszego i witaj w drugiej połowie wieku, nie jest tak źle jak się niektórym wydaje a często nawet lepiej Kwiatki i pergola cudne a ze oglądałam od tyłu od razu pomyślałam że musiałas na jakąs okazje ja dostac bo pergola z kutymi rózami tego na codzień sie nie kupuje ani nie dostaje. Ogród też sie postarał i pięknie wygląda. Buziaczki.
malgorzata_s... 21:09, 14 kwi 2015

Kasik a co za pergolą sadzić planujesz?
Kasik 21:21, 14 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)
Kasiu wszystkiego najlepszego i witaj w drugiej połowie wieku, nie jest tak źle jak się niektórym wydaje a często nawet lepiej Kwiatki i pergola cudne a ze oglądałam od tyłu od razu pomyślałam że musiałas na jakąs okazje ja dostac bo pergola z kutymi rózami tego na codzień sie nie kupuje ani nie dostaje. Ogród też sie postarał i pięknie wygląda. Buziaczki.

Dzięki Bardzo.
Bożenko- Kazdy wiek ma swoje dobre strony, bo że złe to wiadomo

Żeby tylko zdrowie było to nie będe narzekała, wymarzony dom, ogród, kochajacy mąż, dzieci. Czego chciec więcej. Az się boję, że jest za dobrze.

Tfu tfu... żeby nie zapeszyć

Pergoli szukaliśmy długo- widać Grześ znalazł.
Kasik 21:28, 14 kwi 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasik a co za pergolą sadzić planujesz?

Gosia- miałam gotowy plan, ale dziś wszystko wydaje mi się nie takie. Musze to przemyśleć. Będziesz w sobotę, liczę na pomysły.
makkasia 12:35, 15 kwi 2015

Kasik napisał(a)

I Black Tulip- jego pierwsze kwiaty

Cudniasty Kasiu
kiedy moja Genie będzie miała kwiaty ??
Pokazuj ją często bo już się zakochałam
Sto lat, sto lat
Kasik 13:08, 15 kwi 2015

makkasia napisał(a)

Cudniasty Kasiu
kiedy moja Genie będzie miała kwiaty ??
Pokazuj ją często bo już się zakochałam
Sto lat, sto lat

Dziękuję za życzenia

Ja czekałam na mojego Tulipana 3 sezony- truchlałam za każdym razem i zawsze cos zaszkodziło. Dopiero w tym roku pierwsze kwiaty.

Poczekam na kolejne i obfocę.