Mam Bozenko porównanie. Black Tulipana i Genie. Myślę, że Tulip po rozwinięciu nie płowieje tak jak Cienie. Tym czasem Gienie po rozwinięciu lekko fajnie odwija płatki a Tulip jest cały czas kuleczką.
Jedna i druga muszą troszkę podrosnąć by pokazać prawdziwe piękno większej ilości kwiatów.
Żagwin jest cudowny, w niedzielę go dokupię (mam kamolki jeszcze puste na górce.
Gosiu dziękuję, tulipany jeszcze wszystkie nie wyszły. To pierwsze cebulowe u mnie w ogrodzie. A co do żagwinu- polecam - przy jakiś kamyczkach, murku, czy tak jak u mnie na skarpie. Cudnie wygląda. Jutro jadę po jeszcze więcej żagwinu.
Słowa Łukasza oddają również moje podziękowanie Kasiu, dzięki Tobie mój ogród się zmienia i pięknieje w miejscach, na które nie miałam pomysłu, a mój zmysł ogrodowy na mordor na nowo się kreuje i buduje w głowie, dzięki Tobie najczarniejsze miesca w ogrodzie jaśniejąi eM sam z siebie chce coś zmienić
Genia mi rozkwita i faktycznie nie trzyma zwartego kwiatu, tęsknie do Tulipka, chlip, chlip....wspominam moją, wolałabym żeby mi rosła, niż zwrot kaski z reklamacji, za to Blue Opal ma się dobrze, nie wiem czy ma pąki kwiatowe, czy liściowe, bo to jeszcze maluszek
Buziaczek
Agata- dziś byłam na powietrzu cały dzień. Wiatr i słoneczko zrobiły swoje, o ja od nich nie stronię, ale takie słowa to nad wyraz. Jestem cała czerwona i to nie tylko z powodu opalenizny.
Jeszcze raz powiem, że to nie był dla mnie żaden problem. Jesli sprawiłam Wam radość i dla mnie ma to znaczenie.
Tulipka jeszcze sie doczekasz. Musisz- on pachnie nieziemsko.