Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kindzia 10:19, 24 kwi 2015

Chyba pojechałaś...czekam.
Kasik 20:40, 24 kwi 2015

Moje tulipki

Żagwin

paulina_ns 20:42, 24 kwi 2015

cudne
Bogdzia 20:51, 24 kwi 2015

Kasiu tulipanki cudne a żagwin nie wiem czy nie jeszcze piękniejszy. Genia tez okazała, będzie piękna w następnych latach, też zaczynam o niej myślec.
Kasik 21:10, 24 kwi 2015

paulina_ns napisał(a)
cudne

Dzięki Paulinko
Kasik 21:15, 24 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)
Kasiu tulipanki cudne a żagwin nie wiem czy nie jeszcze piękniejszy. Genia tez okazała, będzie piękna w następnych latach, też zaczynam o niej myślec.

Mam Bozenko porównanie. Black Tulipana i Genie. Myślę, że Tulip po rozwinięciu nie płowieje tak jak Cienie. Tym czasem Gienie po rozwinięciu lekko fajnie odwija płatki a Tulip jest cały czas kuleczką.

Jedna i druga muszą troszkę podrosnąć by pokazać prawdziwe piękno większej ilości kwiatów.

Żagwin jest cudowny, w niedzielę go dokupię (mam kamolki jeszcze puste na górce.
Gocha 17:46, 25 kwi 2015

Kasiu ale masz już piękne tulipany i żagwin jest cudny, chyba powinnam go sobie kupić. Pozdrawiam gorąco
Kasik 18:04, 25 kwi 2015

Gocha napisał(a)
Kasiu ale masz już piękne tulipany i żagwin jest cudny, chyba powinnam go sobie kupić. Pozdrawiam gorąco

Gosiu dziękuję, tulipany jeszcze wszystkie nie wyszły. To pierwsze cebulowe u mnie w ogrodzie. A co do żagwinu- polecam - przy jakiś kamyczkach, murku, czy tak jak u mnie na skarpie. Cudnie wygląda. Jutro jadę po jeszcze więcej żagwinu.
Agania 19:09, 25 kwi 2015

Luki napisał(a)
Kasiu przybiegam z bardzo spóźnionymi podziekowaniami Ogromnie dziękuje za bukszpany, jestem ogromnie z nich zadowolony. Jak porównam sobie sadzonki, które zamawiałem w zeszłym roku to aż śmiać się chcę

Do Twojej Geni tylko sobie powzdycham bo to moje ogrodowe marzenie, ale pal licho jej zakup, gdzie ja miałbym ją posadzić

Słowa Łukasza oddają również moje podziękowanie Kasiu, dzięki Tobie mój ogród się zmienia i pięknieje w miejscach, na które nie miałam pomysłu, a mój zmysł ogrodowy na mordor na nowo się kreuje i buduje w głowie, dzięki Tobie najczarniejsze miesca w ogrodzie jaśniejąi eM sam z siebie chce coś zmienić
Genia mi rozkwita i faktycznie nie trzyma zwartego kwiatu, tęsknie do Tulipka, chlip, chlip....wspominam moją, wolałabym żeby mi rosła, niż zwrot kaski z reklamacji, za to Blue Opal ma się dobrze, nie wiem czy ma pąki kwiatowe, czy liściowe, bo to jeszcze maluszek
Buziaczek
Kasik 19:50, 25 kwi 2015

Agania napisał(a)

Słowa Łukasza oddają również moje podziękowanie Kasiu, dzięki Tobie mój ogród się zmienia i pięknieje w miejscach, na które nie miałam pomysłu, a mój zmysł ogrodowy na mordor na nowo się kreuje i buduje w głowie, dzięki Tobie najczarniejsze miesca w ogrodzie jaśniejąi eM sam z siebie chce coś zmienić
Genia mi rozkwita i faktycznie nie trzyma zwartego kwiatu, tęsknie do Tulipka, chlip, chlip....wspominam moją, wolałabym żeby mi rosła, niż zwrot kaski z reklamacji, za to Blue Opal ma się dobrze, nie wiem czy ma pąki kwiatowe, czy liściowe, bo to jeszcze maluszek
Buziaczek

Agata- dziś byłam na powietrzu cały dzień. Wiatr i słoneczko zrobiły swoje, o ja od nich nie stronię, ale takie słowa to nad wyraz. Jestem cała czerwona i to nie tylko z powodu opalenizny.

Jeszcze raz powiem, że to nie był dla mnie żaden problem. Jesli sprawiłam Wam radość i dla mnie ma to znaczenie.

Tulipka jeszcze sie doczekasz. Musisz- on pachnie nieziemsko.

Buziak