Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 08:48, 21 kwi 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiulek ja już większość posadziłam Teraz czekaam na pacjętów i mnie skręca na stołku

Ja zawsze twierdzę, że jesteście niemożliwi. U Was chyba samo sie sadzi, bo tempo zawrotne.

Buzialek
malgorzata_s... 13:46, 21 kwi 2015

Wczoraj wróciłam z pracy i dalej sadziłam Krzyś stwierdził że reflektor kupić musi bo do ciemności pracowałamWiatr wiał lodowatyChyba mi mózg wczoraj wywiało Jak patrzę na ortografię poprzedniego posta to jestem tego pewna
Ps. Wczoraj posłałam Krzysia po purple fountain do producenta i przywiózł dokładnie z takimi gałązkami jak ten który ci przywiozłam. Nie wiem co jest grane z tymi bukami
Kindzia 13:58, 21 kwi 2015

Kasiuńka

Posadziliśmy

Magnolia nie była liźnięta, u nas przymrozku też nie było.

Piwonia mi zakwitła!!! Bo w domu nasze wojaże przeczekiwała A taki mały pączuś był...

Dzisiaj pogadamy, miałam pracować, na forum siedzę, wciągło mnie...matko i córko...już DRUGA!!!
Kasik 20:01, 21 kwi 2015

Wczoraj wróciłam z pracy i dalej sadziłam Krzyś stwierdził że reflektor kupić musi bo do ciemności pracowałamWiatr wiał lodowatyChyba mi mózg wczoraj wywiało Jak patrzę na ortografię poprzedniego posta to jestem tego pewna
Ps. Wczoraj posłałam Krzysia po purple fountain do producenta i przywiózł dokładnie z takimi gałązkami jak ten który ci przywiozłam. Nie wiem co jest grane z tymi bukami

Gosia - ty mnie nie zawstydzaj i daj człowiekowi podgonić. Po ćmoku się nie sadzi, trzeba za dnia, za dnia.

Wtedy to może i ja troszke zrobię i przynajmniej mnie nie zdublujesz

Z tymi buczkami Kochana okaze się w praniu. Ja tam go lubię, a nawet bardzo i nieważne jaką ma etykietkę. :

Buziak
Karolka 20:16, 21 kwi 2015

Ja może troszkę zmienię temat. Podczas dzisiejszych prac ogrodowych jak zwykle nadzorowała nam Zarka, a w chwili przerwy pobawiła się w modeleczkę. Postępów prac ogrodowych nie będę zamieszczać, bo to mamusi działka, ale Zarcie jak najbardziej

Kasik 20:17, 21 kwi 2015

Kindzia napisał(a)
Kasiuńka

Posadziliśmy

Magnolia nie była liźnięta, u nas przymrozku też nie było.

Piwonia mi zakwitła!!! Bo w domu nasze wojaże przeczekiwała A taki mały pączuś był...

Dzisiaj pogadamy, miałam pracować, na forum siedzę, wciągło mnie...matko i córko...już DRUGA!!!

U Was chyba jakieś powietrze morowe wszyscy na akord chyba robią. My posadziliśmy dzisiaj- sama nie dałabym rady- tam tak twardo jak na skale . Grześ się namęczył okrutnie.

Piwonia piwkna Kasienko.

Zobaczymy jaka będzie Babci.

buziol

Sebek 20:24, 21 kwi 2015

Kasiu - niesamowite jest to, że prowadzicie wątek całą rodziną Udało Ci się wszystkich wokół siebie zarazić wirusem ogrodowiskowym

Zdjęcia ze spotkania widziałem, niby to tylko parę godzin, ale zawsze mam po nich naładowane akumulatory na kolejne miesiące, bo niestety zbyt często na spotkaniach nie bywam... Kiedyś to zmienię
JulkAd 20:44, 21 kwi 2015

Nektarynka i brzoskwinia Grzesia tonące w milinie różowych pachnących miodem kwiatów

Cudne te drzewa, teraz oblepione kwiatami a później owocami....przepysznymi zresztą..... Ciut nadrabiam. I spóźnione życzenia Jubilatce zostawiam

Wiosenne zresztą....

...a spotkanie....o tym że super było nie wątpię.... trzeba Was wszystkich nie znać, żeby myśleć inaczej

Pozdrówka....jak zwykle dla całej Rodzinki
Kasik 20:54, 21 kwi 2015

Sebek napisał(a)
Kasiu - niesamowite jest to, że prowadzicie wątek całą rodziną Udało Ci się wszystkich wokół siebie zarazić wirusem ogrodowiskowym

Zdjęcia ze spotkania widziałem, niby to tylko parę godzin, ale zawsze mam po nich naładowane akumulatory na kolejne miesiące, bo niestety zbyt często na spotkaniach nie bywam... Kiedyś to zmienię

Wszystkich nie Syn się nie ujawnia, ale od czasu do czasu w ogrodzie pomaga. Karolcia i Grześ poznali Brać Ogrodowiskową i wystarczyło. Lubimy sie wszyscy i najzwyczajniej na świecie - odwiedzamy.

Ale jak widziałam na spotkaniach Bywasz, na forum aktywność wysoka
Kiedyś na spotkkaniu musimy pogadać, bo nie zawsze jest okazja.

Sobotnio-niedzielne spotkanko było dość krótkie, ale roślinki czekały. Mało, ale posiedzieliśmy, pogadaliśmy, byliśmy w szkółce. Latem przyjadą na wiecej.
Kasik 20:56, 21 kwi 2015

Juleńko- dziękuję. Bardzo Liczymy na te drzewka bardzo no i na owoce działań pszczółek. Potem- sama wiesz- pychotki brzoskwinki i nektarynki.

Trzymam za nie kciuki.

Buziak.