Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 19:46, 20 wrz 2015

JulkAd napisał(a)

Ale to jajo naprawdę fajnie wygląda....a jak już Grzesiu za planowanie kwiecia na rabatach się wziął to już całkiem dumna powinnaś być

W sobotę dostał takiego "szwungu", i szedł jak burza. Mogłam Go wykorzystać jak chciałam
JulkAd 19:47, 20 wrz 2015

Kasik napisał(a)

Poczekaj- dopiero w tamtym roku ją wsadzałaś. Ona przyrasta bardzo szybko. Właśnie ją zmierzyłam- 155 cm. Żadna rozplenica jej nie zasłoni.

Tam w narożniku jest Phantom - mój pierwszy - powinien być większy i wyższy, ale tam jest dużo cienia i idzie wolniej. Ta rosnąca jako soliter już ją przerosła. Poczekaj- będziesz miała efekt.

Czego, jak czego ale cierpliwości chyba już się nauczyłam...poczekam, czemu nie....może ją wyżej przytnę wiosną
Kasik 19:48, 20 wrz 2015

JulkAd napisał(a)

Jak winogrona u Was rosną te owoce...jabłka i śliwki też

To najpiękniejsza gałąź w całym ogrodzie.

I zobaczysz jakie pyszne. Bajka- soczysto winne.
JulkAd 19:48, 20 wrz 2015

Kasik napisał(a)

W sobotę dostał takiego "szwungu", i szedł jak burza. Mogłam Go wykorzystać jak chciałam

Kiedy mojego Krzyśka taki "szwung" weźmie?...że go do Kalska namówiłam to już dużo
Kasik 19:50, 20 wrz 2015

JulkAd napisał(a)

Kiedy mojego Krzyśka taki "szwung" weźmie?...że go do Kalska namówiłam to już dużo

Przyjdzie na to czas - była taka piosenka
JulkAd 19:51, 20 wrz 2015

Kasik napisał(a)

To najpiękniejsza gałąź w całym ogrodzie.

I zobaczysz jakie pyszne. Bajka- soczysto winne.

Że pyszne nie wątpię, ale podziwiam Sadownika, który ma taki talent do prowadzenia drzew i krzewów coby tak po "żołniersku" owocowały
JulkAd 19:51, 20 wrz 2015

Kasik napisał(a)

Przyjdzie na to czas - była taka piosenka

Kasik 20:01, 20 wrz 2015

JulkAd napisał(a)

Że pyszne nie wątpię, ale podziwiam Sadownika, który ma taki talent do prowadzenia drzew i krzewów coby tak po "żołniersku" owocowały

Bardzo się stara, ale na początku mój Brat pomagał w cięciu (drzewa były puszczone przez jakiś czas samopas- to był okres kiedy tam jeszcze nie mieszkaliśmy). Dziś już Grześ się podszkolił, poczytał i sam wszystkiego pilnuje.
JulkAd 20:54, 20 wrz 2015

Kasik napisał(a)

Bardzo się stara, ale na początku mój Brat pomagał w cięciu (drzewa były puszczone przez jakiś czas samopas- to był okres kiedy tam jeszcze nie mieszkaliśmy). Dziś już Grześ się podszkolił, poczytał i sam wszystkiego pilnuje.

Dla mnie sztuką róże przycinać....a cięcie drzew(chociaż nie mam) to nadal czarna magia dla mnie
Nikita 22:54, 20 wrz 2015

Rabatka przerobiona wygląda rewelacyjnie. Owocki takie smakowite, że aż ślinka leci, a rozplenice przepiękne!!!
Buziaki Kasiuniu.