Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 19:44, 20 paź 2015

zbigniew_gazda napisał(a)
Pięknie pokazała Irenka Wasz ogród Kasiu. Wzruszyłem się i pozdrawiam uczestników spotkania.

Zbyszku- każdy kto czytał i oglądał ma podobne odczucia.
Myślę, że gdyby nie było takiej atmosfery nie dałoby się tego tak opisać, ale to zasługa naszych gości no i wspólnej pasji, która jest dla nas jak koło zamachowe.

Jakoś tak się wydarzyło , że polubiliśmy się wszyscy i pomimo, że mieszkamy od siebie w dużym oddaleniu potrafimy znaleźć dla siebie parę chwil i cieszyć się sobą. Bo przecież nie ma co się oszukiwać- ogród byłby o wiele bardziej ciekawy i na pewno ładniejszy gdyby go opisywać latem.

To ludzie tworzą chwile.

Fajnie, że poczytałeś
Kasik 19:47, 20 paź 2015

JulkAd napisał(a)
Oj cudne te kolory Kasiu u Ciebie. A jeszcze 3 tygodnie temu takie letnie wszystko było, jesień też jest piękna w Twoim ogrodzie....niesamowite, jak się ślicznie wszystko przebarwia....dobrze, że Irenka tyle zdjęć wrzuciła...podziwiać możemy

Irenka ma taką łatwość pokazania tego co tak naprawdę nie do końca rzuca się w oczy.

Tu się schyli tam pstryknie i jest pięknie. Byłam świadkiem jak ukucnęła przy bergenii, którą ja fotografowałam jeden raz w jej dwuletnim życiu i jest zdjęcie , kolor i masz .

Kasik 19:56, 20 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękny nostalgiczny ogród,foty piękne , a relacja.........ach Irenko Ty to potrafisz

Dziękuje bardzo za wizytę i za pochwały.
Nostalgiczny? to chyba wpływ jesieni, Latem jest odmieniony, a wiosną wywołuje radość.

Kasik 19:59, 20 paź 2015

Agania napisał(a)

Kofam Was ogrodowe imprezowiczki i pozdrawiam Irenkowego imprezowicza...nawet pora roku wam nie przeszkadza, a atmosfera zawsze gorąca i ciepła

Kasiu cudowny ogród na zdjęciach
Buziolki

Aga- atmosfera - sama wiesz jaka może być. Jeśli spotykają się ludzie, którzy się gdzieś "wybrali" - to musi buc cudownie.

Pozdrowienia mile widziane my też do Ciebie je ślemy

A ogród coraz starszy i coraz bardziej staje się ogrodem
frezja 20:07, 20 paź 2015

Milka napisał(a)
duma Grzesia...czy to nie obłęd..te jabłka
zdrowe, wielkie i piękne

malowane...
JulkAd 22:04, 20 paź 2015

Milka napisał(a)

a to...ach!

Faktycznie ach!....Kasiu proszę mi kilka gałązek ukorzenić tej rozchodnikowej piękności...cudo kolor...w realu też taki?....buziaki
JulkAd 22:06, 20 paź 2015

Kasik napisał(a)

Irenka ma taką łatwość pokazania tego co tak naprawdę nie do końca rzuca się w oczy.

Tu się schyli tam pstryknie i jest pięknie. Byłam świadkiem jak ukucnęła przy bergenii, którą ja fotografowałam jeden raz w jej dwuletnim życiu i jest zdjęcie , kolor i masz .

To fakt, a liście bergenii niby nic wielkiego...zwykła kapusta, a tu wow!....a do tego opowieść piękna
Kasik 22:40, 20 paź 2015

frezja napisał(a)

malowane...

Jabłuszka piękne, no i smaczne
Kasik 22:44, 20 paź 2015

JulkAd napisał(a)

Faktycznie ach!....Kasiu proszę mi kilka gałązek ukorzenić tej rozchodnikowej piękności...cudo kolor...w realu też taki?....buziaki

Ten rozchodnik u mnie rośnie w różnych miejscach i w zależności od siły nasłonecznienia różnie się wybarwia. Irenka uchwyciła go w miejscu gdzie jest zazwyczaj cień (w lecie ma więcej słońca) i mogę powiedzieć, że najładniej sie rozkrzewia i najładniej wybarwia.

Jak będziesz u mnie to sobie ukopiesz sadzonki.
Kasik 22:46, 20 paź 2015

JulkAd napisał(a)

To fakt, a liście bergenii niby nic wielkiego...zwykła kapusta, a tu wow!....a do tego opowieść piękna

Mówię Ci- Ona ma taką lekką rękę do zdjęć. Nie wiesz kiedy pstryka, to tu , to tam , a wychodzi jak widać.