Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 22:31, 22 paź 2015

Milka napisał(a)
Wszystko poczytałam
Kasia, u mnie Papaja znowu kwitnie

Widzisz jaka silna? Super. Zobaczysz w przyszłym roku- pięknie się nabudowuje. Będziesz zadowolona.
Mala_Mi 07:26, 23 paź 2015

Czytam systematycznie... ale z pisaniem gorzej..bo aby cos napisac z sensem trzeba chwili. A te chwile jak motyle.
Piekny ogrod pieknych ludzi pokazany przez sympatycznych ludzi.... szczescie do szescianu.
Pykam z telefonu wiec nie pisze polskich czcionek.
JulkAd 09:11, 23 paź 2015

Kasik napisał(a)

Ale co głęboko? rozchodnik czy hebe? Jedno i drugie nie za bardzo głęboko.

O hebe mi chodzi... myślę żeby na froncie w moim klombie posadzić, ale tam mam tylko 20 cm ziemi i trochę przeciągu, no i słonko od rana do 13.... ale ładnie by wyglädało
JulkAd 09:24, 23 paź 2015

Kasik napisał(a)

Spotkanie ekstra, w s, obotę jeszcze na chwilkę zawitam u Irenki. .... Zapomniała zabrać moją lawendę, taki nietypowy gatunek

Rozchodnika nie dzielę jeszcze, ale zawsze troszkę oddzielić można, a że mam ich kilka, to i dla Ciebie jakaś cząstka się znajdzie.

A przez G nie jedziecie? ; )... Kasiu wystarczy, że utniesz kilka kwiatków r ozchodnika do wazonu Tobie ozdobi stół, A przy okazji korzenie wypuści
Mala_Mi 21:45, 25 paź 2015

Gratki wnusiowe zostawiam
Milka 11:09, 26 paź 2015

I to jaki wnusio, 4kg

Kasiu, dziękuję za odwiedzinki i big lawendę było super, liczę na kolejne spotkania, bo bardzo nam z Wami dobrzemieliśmy super weekend
na pamiątkę
Sebek 23:03, 27 paź 2015

I znów spotkanie
W sumie dobrze, że wątek spotkania nieoficjalne nie działa jakoś prężnie, bo byłby to chyba najszybszy na forum
Kasik 19:50, 28 paź 2015

Mala_Mi napisał(a)
Czytam systematycznie... ale z pisaniem gorzej..bo aby cos napisac z sensem trzeba chwili. A te chwile jak motyle.
Piekny ogrod pieknych ludzi pokazany przez sympatycznych ludzi.... szczescie do szescianu.
Pykam z telefonu wiec nie pisze polskich czcionek.

Aniu - dla mnie fakt, że wchodzisz i czytasz ma ogromne znaczenie. A to, że nie zawsze piszesz- no cóż - ja sama mało co piszę.

Tych wolnych chwil nam wszystkim brakuje i właśnie dlatego cieszy to, ze umiemy znaleźć się razem gdzieś tam , w jakimś ogrodzie ale nie z jakimiś ludźmi.Takich , którzy byli u mnie "polecam" wszystkim. Można ich przypisywać na receptę. Jestem mega zadowolona ze spotkania.
Kasik 19:52, 28 paź 2015

JulkAd napisał(a)

O hebe mi chodzi... myślę żeby na froncie w moim klombie posadzić, ale tam mam tylko 20 cm ziemi i trochę przeciągu, no i słonko od rana do 13.... ale ładnie by wyglädało

Musisz pamiętać, że lubi przemarzać. Moje są okrywane.
W tym roku dwa załapały grzyba i poszły spać zostały dwa- jestem ciekawa ile dadzą radę.
Kasik 19:56, 28 paź 2015

JulkAd napisał(a)

A przez G nie jedziecie? ; )... Kasiu wystarczy, że utniesz kilka kwiatków r ozchodnika do wazonu Tobie ozdobi stół, A przy okazji korzenie wypuści

Julcia- nawet nie widziałam wpisu. Nie było czasu na nic niezaplanowanego. rano wyjazd, potem jechaliśmy na grób we Wrocławiu- tam zaparkować i dojechać graniczy z cudem - potem do szpitala do wnuczka (urodził się w piątek), a potem już spóźnieni do Irenki. Wyjechaliśmy o 19 w drogę powrotną.
Ale o rozchodniku będę pamiętała.