Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 22:22, 03 sty 2014

Jak na razie to nasza Zarcia tratuje co się da. Ona jest jeszcze młoda i po chodniczkach musi się nauczyć chodzić. W tamtym roku troszkę nam wyjadła-poogryzała do cna - troszkę roślinek.

Figo jak słyszy komendę "po chodniczku" -to idzie jak po sznurku, a ona udaje, że nie rozumie.
Na ta chwilę grodzimy co się da i może przetrzymamy ten czas demolki.
Kindzia 12:20, 04 sty 2014

Ale jakie piękne psiurki macie!!!!! Ale małe pieski by były cudniaste!!!

Pozdrawiam Kasiu
Kasik 13:16, 04 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Ale jakie piękne psiurki macie!!!!! Ale małe pieski by były cudniaste!!!

Pozdrawiam Kasiu

A ja bym dostała świra.
Już teraz ubolewam nad zniszczeniami i liczę na to, ze w końcu psy wydorośleją.

Buziaki Kasieńko
malgorzata_s... 16:25, 04 sty 2014

Cudne psiurki fakt No ale młode to całkiem inna bajka. Miałam osiem szczeniaków dobermanków i musiałam im kojec zrobić do czasu adopcji bo siały totalne zniszczenie i bałam się że potrują się wiciokrzewami. Obgryzały wszystko i grzebały wszędzie nie mówiąc o psich walkach w rabatach kwiatowychBuziaki
Kasik 17:46, 04 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cudne psiurki fakt No ale młode to całkiem inna bajka. Miałam osiem szczeniaków dobermanków i musiałam im kojec zrobić do czasu adopcji bo siały totalne zniszczenie i bałam się że potrują się wiciokrzewami. Obgryzały wszystko i grzebały wszędzie nie mówiąc o psich walkach w rabatach kwiatowychBuziaki

Gosieńko i Ty wiesz o co mi chodzi.

Ja się tego nie podejmuję. Poza tym nie widzę możliwości rozstania z tymi kuleczkami - jeszcze jakiegoś bym zostawiła? A moje dzieci i Grzesiu to już na pewno.
malgorzata_s... 18:58, 04 sty 2014

Kasik napisał(a)

Gosieńko i Ty wiesz o co mi chodzi.

Ja się tego nie podejmuję. Poza tym nie widzę możliwości rozstania z tymi kuleczkami - jeszcze jakiegoś bym zostawiła? A moje dzieci i Grzesiu to już na pewno.

Ja miałam dwa zostawione. Jednego praktycznie podstępem mamusi zostawiłam.Teraz mam wyrzuty bo niestety też już nie żyje. Również miał nowotwór i był nie do uratowania i mama za nim płacze od roku. Drugi został u mnie. Twierdziłam że nie ma chętnych do zabrania. Kiedyś wracam z pracy a zadowolony teść biegnie że ma super wiadomość, szedł pan i tak się zachwycił Nerusiem że nie odszedł bez niego. Ryczałam przez cały dzień. Więcej młodych nie miałam Buziolki jeszcze raz
Kasik 09:45, 05 sty 2014

Co to za ptaszek?

Zielona 10:58, 05 sty 2014

Kasik - a to nie wróbelek? Jakiś taki kolorystycznie podobny.
Kasik 11:24, 05 sty 2014

Mój syn mówi, że wróbelek. Ja się nie znam- wydawało mi się, że wróble są bardziej szare.
Kasik 11:25, 05 sty 2014

Marta na 100% wróbelek- wystarczy zaglądnąć troszkę głębiej do Internetu.

Gamoń ze mnie ,