Tylko teoretycznie masz racje bo jak kiedys pogoda narozrabia i np podmarzna to znów wszystkie wejdą w ten sam rytm ja mam lata naprzemienne raz lepiej kwitną rh a drugi raz azalie i tylko żal jak cos pomiesza szyki akurat tym co w danym roku mają lepiej kwitnac.
Ścieżka super wygląda pomimo Twojego niezadowolenia Żurawki ładnie wyglądają, chyba zima ich nie zmroziła za bardzo
RH czadowe. Też mam u siebie ale dopiero z nimi zaczyna przygodę. Aż się boję czy sobie poradzę
pozdrawiam
Oczywiście byłabym niepoważna gdybym powiedziała, że jest brzydko. Każdemu z nas musi się podobać to co robimy. Ja już od pewnego czasu uświadomiłam sobie, że mój ogród jest dla mnie piękny. 9 Choć zachwycam się również innymi)
Chodziło mi tylko o to, że jest bidniej niż w tamtym roku, a człowiek z upływem lat oczekuje coraz większych zachwytów.
Żurawki po zimie wyglądały tak sobie i z braku możliwości długo ich nie czyściłam. Zaczęły sie nabudowywac nie czyszczone i może to jest odpowiedź. Tak naprawdę dopiero niedawno poobrywałam dolne, suche liście.