Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 09:53, 22 lip 2016

Kasik 09:54, 22 lip 2016

Dorota123 11:52, 22 lip 2016

Witam właścicielkę pięknego ogrodu. Podglądam go od dłuższego czasu i delektuję się pięknymi zmianami. Ostatnie fotki nie pozwalają na ciche przebiegnięcie przez ogród i pięknie urządzony taras. Wszystkie nasadzenia w ogrodzie podobają mi się, a taras wręcz kipi od kwiatów.
BASIA8 13:35, 22 lip 2016

Kasik napisał(a)

Widoki na tarasie zapierają dech w piersiach jest cuuuuuuudnie
Pozdrawiam.
Milka 13:56, 22 lip 2016

No musze powiedzieć, że pięknie zadbane, dopieszczone, rabaty na bogato, hortensje ogromne i pełne kwiecia
Ciurkadełko super wygląda, pasuje do miejsca i całości oglądałam fontanny, tyle tego jest, że nie umiem wybrać, chyba wybiorę w stylu tej figurki, co ukryta w hortensjach.

Taras masz ukwiecony na maksa, podlewania też sporo, choc tam chyba aż tak u ciebie nie pali.
znalazłam podpory po 6 zł, wzięłam sobie
I znalazłam kratki, ta co idealnie mi pasuje, droga, wezme inną, tańsza i tez ładna, a kamyk na ścieżki wezmę, jak twój
Gocha 15:21, 22 lip 2016

Kasiu ciurkadełko super wyszło. Pomocnicy a właściwie główni wykonawcy spisali się na 6. Tylko pozazdrościć. A właściwie to wiadomo bo dobro przyciąga dobro- Super kobitka z Ciebie i w ogóle cała rodzinka super to lgną do Was też na maxa super ludzie. Cudownie mieć TAKICH PRZYJACIÓŁ. Ale w pełni na to zasługujecie. I jak to fajnie robić coś w takiej grupie. Na pewno cudownie spędziliście razem te chwile podczas wizyty Ogrodomaniaków przeuroczych. No dobra koniec z tymi cudnościami. Teraz będzie mniej słodko - Przecudny ten Twój taras
Buziole
Kasik 17:23, 22 lip 2016

Dorota123 napisał(a)
Witam właścicielkę pięknego ogrodu. Podglądam go od dłuższego czasu i delektuję się pięknymi zmianami. Ostatnie fotki nie pozwalają na ciche przebiegnięcie przez ogród i pięknie urządzony taras. Wszystkie nasadzenia w ogrodzie podobają mi się, a taras wręcz kipi od kwiatów.

Witam Cie Dorotko w moim ogrodzie. Zapraszam na oglądanie i w tajemnicy i oficjalnie. Dziękuję za pochwały.

Staram się jak mogę, w każdym roku ogród staje sie ładniejszy, roślinki odwdzięczają się pięknie.

Kasik 17:31, 22 lip 2016

BASIA8 napisał(a)

Udały się w tym roku kwiaty na tarasie, ale ja mam wprawę, 20 lat balkon ukwiecałam Były to tylko 4,5 metra, ale całe w kwiatach zawsze.
Teraz mogę sie wyżyć.
Kasik 17:36, 22 lip 2016

Milka napisał(a)
No musze powiedzieć, że pięknie zadbane, dopieszczone, rabaty na bogato, hortensje ogromne i pełne kwiecia
Ciurkadełko super wygląda, pasuje do miejsca i całości oglądałam fontanny, tyle tego jest, że nie umiem wybrać, chyba wybiorę w stylu tej figurki, co ukryta w hortensjach.

Taras masz ukwiecony na maksa, podlewania też sporo, choc tam chyba aż tak u ciebie nie pali.
znalazłam podpory po 6 zł, wzięłam sobie
I znalazłam kratki, ta co idealnie mi pasuje, droga, wezme inną, tańsza i tez ładna, a kamyk na ścieżki wezmę, jak twój

Powiem Ci Irenko, że jak rzadko, ale teraz mi sie podoba. I choć wiem, że jeszcze niektóre miejsca wymagają uwagi, pracy i czasu, ale już się nie spieszę.
Po mału dojdę do wszystkiego. Chce przypilnować tego co jest, dołożyć troche koloru i zacząć cieszyć się ogrodem. A on- niech rośnie.

Taras podlewamy wężem i idzie to migusiem.

Mój kamień jest fajny, bo spełnia swoja rolę, a nie rzuca się w oczy i jest taki pasujący do wszystkiego. Kolory naturalne, no i najtańszy.
Kasik 17:40, 22 lip 2016

Gocha napisał(a)
Kasiu ciurkadełko super wyszło. Pomocnicy a właściwie główni wykonawcy spisali się na 6. Tylko pozazdrościć. A właściwie to wiadomo bo dobro przyciąga dobro- Super kobitka z Ciebie i w ogóle cała rodzinka super to lgną do Was też na maxa super ludzie. Cudownie mieć TAKICH PRZYJACIÓŁ. Ale w pełni na to zasługujecie. I jak to fajnie robić coś w takiej grupie. Na pewno cudownie spędziliście razem te chwile podczas wizyty Ogrodomaniaków przeuroczych. No dobra koniec z tymi cudnościami. Teraz będzie mniej słodko - Przecudny ten Twój taras
Buziole

Gosia z takimi Ludźmi to można - Wiesz - konie kraść. Pomogą, pocieszą, doradzą, pochichrają się. Wszystko w jednym.

A ja?- jaka tam zaraz super- po prostu "Równa babka ze mnie" (Wiesz o czym piszę?"

Taras mi samej się podoba i nie bedę udawała skromnej, bo bym była nieuczciwa i by sie może na mnie obraził