Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 22:01, 08 paź 2016

BasiaLT napisał(a)
Kasiu fotki super. Mimo jesieni ogród pięknie się prezentuje. Rozchodniki wybarwily sie niesamowicie intensywnie i bardzo ładnie podkreślają urodę traw i hortensji. Cudnie zestawienie

Nie ma co ukrywać- słońce wyostrzyło ich barwę nieco Ale teraz jest rzeczywiście czas rozchodników.

A ogród "marnieje" w oczach- idzie jesień bura i szara, a to nie podkreśla jego urody. Zdjęć z perspektywy jak na lekarstwo.
elka_ 01:09, 09 paź 2016

Witaj Kasiu, zajrzałam do Twojego ogrodu i... oniemiałam z zachwytu.

Aż nie mogę uwierzyć, że ogród ma dopiero 4 lata, wszystko takie bujne, rozrośnięte, widać ile serca wkładasz
Do tego sad i taras tonący w kwiatach, cudo po prostu.
Gratuluję nagrody w konkursie- nie mogło być inaczej

Pozdrawiam cieplutko
Ewa777 19:14, 09 paź 2016

Gratuluję Kasiu nagrody Głosowałam na Twój ogród, bo naprawdę mi się podoba Taras tonie w kwiatach i to jest właściwe miejsce, żeby posiedzieć i wypić kawę
Hortensje i rozchodniki świetnie ze sobą współgrają. Jak zobaczyłam te kiście winogron, to od razu pomyślałam o nalewce z nich
Kasik 19:39, 09 paź 2016

elka_ napisał(a)
Witaj Kasiu, zajrzałam do Twojego ogrodu i... oniemiałam z zachwytu.

Aż nie mogę uwierzyć, że ogród ma dopiero 4 lata, wszystko takie bujne, rozrośnięte, widać ile serca wkładasz
Do tego sad i taras tonący w kwiatach, cudo po prostu.
Gratuluję nagrody w konkursie- nie mogło być inaczej

Pozdrawiam cieplutko

Dziękuje bardzo za pochwały. Ogród wymaga jeszcze dużo pracy, ale które ogrody są skończone?

Ja wiem ile trzeba jeszcze trudu włożyć, bo przecież nie zrobionych miejsc nie pokazuję. Na dzień dzisiejszy jest moją miłością i niech tak zostanie.
Kasik 19:43, 09 paź 2016

Ewa777 napisał(a)
Gratuluję Kasiu nagrody Głosowałam na Twój ogród, bo naprawdę mi się podoba Taras tonie w kwiatach i to jest właściwe miejsce, żeby posiedzieć i wypić kawę
Hortensje i rozchodniki świetnie ze sobą współgrają. Jak zobaczyłam te kiście winogron, to od razu pomyślałam o nalewce z nich

Ewcia- ja Ci dziękuję bardzo. Choć konkurs po mojemu nie był prowadzony jak trzeba jakimś trafem jestem posiadaczką dyplomu No i dobrze- kupię coś w sklepie ogrodniczym i następnym razem poczytam dokładnie regulamin , by dziś nie marudzić.
A winogrona zaanektował Grześ, bo On je pielęgnuje i ja się do tamtej części prawie nie wcinam.

Tarasik dziś deszcz nieustanie zalewa i troszkę zimno tam siedzieć. Latem - i owszem. Smakuje kawusia bardzo.
Kindzia 10:59, 10 paź 2016

Toś poleciała ze zdjęciami Trochę mnie zaspokoiłaś...trochę!

Rozchodniki Ci aż świecą! Piękne!!!

U nas teraz pogoda nadająca się na robotę ogrodową, mam nadzieję, że Rysiu dzisiaj poprzesuwa...

Buziaczki
Milka 14:33, 10 paź 2016

Gratuluję dyplomu my i tak wiemy, że masz pięknie, co widac na ostanich fotkach, rozchodniki płoną, hortki wybarwione, porządek masz
A taras chyba długo jeszcze będzie cieszył
BasiaLT 21:48, 10 paź 2016

Kasiu jakbyś chciała marciniki to zerknij do mnie i zobacz jakie mam kolory i czy ci będą pasować
Milka 14:00, 15 paź 2016

A co tu taka cisza??? Ja się fotek domagam, słoneczko wyszło
yolka 16:47, 15 paź 2016

Ja też się domagam