Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 21:27, 30 maj 2017

I widoczki ogólne

Kasik 21:29, 30 maj 2017

yolka 21:50, 30 maj 2017

Rododendrony masz śliczne no i powojnik już w pełnym rozkwicie, mojemu brakuje 2-3 dni, kwitnie tylko rubens zaledwie kilkoma kwiatkami.
Komarów współczuję, do mnie jeszcze nie dotarły, ale nie ma szans żeby zgubiły drogę
Ogólny widok Twojego ogrodu bliski jest moim gustom
malgorzata_s... 22:02, 30 maj 2017

Dzięki że jednak się odważyłaś wyjść i fotki zrobić bo cudne Burze miałaś?
Kasik 06:27, 31 maj 2017

hanka_andrus napisał(a)
Komarów nie zazdroszczę, ale widoku tylu pięknych różaneczników, jak najbardziej. Śliczny czas w Twoim ogrodzie!

To czas, który bardzo lubię, choć tak tylko chwilę trwa. Szkoda, że różaneczniki nie kwitną dłużej.

Za dwa tygodnie mam gości i będzie po kwitnieniu.

Komarów ze względów oczywistych nie ma co zazdrościć.
Kasik 06:28, 31 maj 2017

bozga napisał(a)
Super

Dzięki Bożenko
Kasik 06:33, 31 maj 2017

yolka napisał(a)
Rododendrony masz śliczne no i powojnik już w pełnym rozkwicie, mojemu brakuje 2-3 dni, kwitnie tylko rubens zaledwie kilkoma kwiatkami.
Komarów współczuję, do mnie jeszcze nie dotarły, ale nie ma szans żeby zgubiły drogę
Ogólny widok Twojego ogrodu bliski jest moim gustom

Mój Rubens -sztuk dwie- miał pokazać w tym roku burzę kwiatów. Co z tego wyszło? - nic - oba zmarzły i tylko parę kwiatków jest na cienkiej odnodze.
Dzięki za pochwały. A komarów nie życzę nikomu. Te france potrafią unieruchomić człowieka na Amen. :
Basilikum 06:35, 31 maj 2017

ale super energetyczna porcja zdjec widoki szczegolowe i ogolne super katalogowe bym napisala

fajny czas teraz jest
a komarow tez nie zazdroszcze i dziekuje, ze sie poswiecilas i zrobilas te fotki mimo mam nadzieje, ze za bardzo Cie nie pogryzly. U nas jeszcze nie ma ale jak tylko przyleca bede pierwsza, ktora o tym wie
Kasik 06:43, 31 maj 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dzięki że jednak się odważyłaś wyjść i fotki zrobić bo cudne Burze miałaś?

Na zdjęciach są roślinki z mojego ogrodu z których ja sie bardzo ciesze. W tamtym roku nie było prawie co pokazać jeśli chodzi o azalie i dlatego dziś jestem uchachana, że tak pięknie rozkwitły.

Burza była - zapowiadało się groźnie, ale jak zaczęło padać, to okazało się, że się rozmyśliło.

pod moją największą hostą kropli deszczu nie było. Tyle, że wczoraj nie trzeba było tak mocno podlewać.
Kasik 06:48, 31 maj 2017

Basilikum napisał(a)
ale super energetyczna porcja zdjec widoki szczegolowe i ogolne super katalogowe bym napisala

fajny czas teraz jest
a komarow tez nie zazdroszcze i dziekuje, ze sie poswiecilas i zrobilas te fotki mimo mam nadzieje, ze za bardzo Cie nie pogryzly. U nas jeszcze nie ma ale jak tylko przyleca bede pierwsza, ktora o tym wie

Iza- ja w domu jestem ostatnią osobą, którą gryzą komary, a dzisiaj jestem tak pożarta, że pojęcia nie Masz.

Wczoraj po południu maż z córka poszli oberwać wczesne czereśnie. W prawdzie jeszcze całkiem nie dojrzałe, ale jeśli ich nie zbierzemy choćby na kompoty, to szpaki zjedzą wszystko.
Musiałabyś widzieć jak w 30-sto stopniowym upale wyglądali w długich spodniach i bluzach.

Walka okazała się przegrana- - odrobina owoców w torbie, a oni pokonani przez miliony małych wampirów. :