Szukam podobnego w necie, ale nie mogę się zdecydować na jakiegoś. Ale powiem Ci, że dobrze się stało, że on nie jest Buk Purple Fountain, bo mój jest piękny i mi się bardziej podoba. Musze tylko pilnować wysokości, bo jeśli to Buk pospolity 'Rohan Obelisk' to ogromny rośnie.
Chyba coś mi się dzieje niedobrego..., bo te łososiowe to mi się u Ciebie nawet podobają!!! Nooo, nie aż tak żeby takie jutro kupić, oczywiście, ale tam u Ciebie bardzo ładnie wyglądają...aż parzą!!!
Zaraz na cmentarz i do dzieciarów jadę na służbę, wieczorem się dopiero na jutro pakować będę, bo jutro na kupowanko jadę Ciekawe co mi się przyklei, bo mam nadzieję, że będzie się miało co przykleić...
Kasia pospacerowałam po ogrodzie
ostatnio mam chrapkę na pomarańczowe-łososiowe azalie. Czy któraś z Twoich w tym kolorze zasługuje na szczególną uwagę?
Kasia kupuj tą azalie 'Homebush bo wydaje mi się, że długo trzyma kwiat. Mam ją pierwszy rok, ale już widzę, że po deszczu nic na ziemi nie ma. Myślę, że te które kwiat układają podobnie do rh czyli pojedyncze kwiatki tworzą kulę po deszczu pojedynczo opadają( tak jakby się zsuwały) a te których kulki są takie mocno zbite przy sobie ( takie jak pompony) trzymają się lepiej.
Pokrętnie to trochę tłumaczę. Tę drugą też bierz bo jest piękna.