Pozwole się wtrącić tez jeżdże do Przytoku, akurat tak się składa, że szkółkę prowdzą moi znajomi Ola i Paweł, Olę znam jeszcze ze szkoły muzycznej Juz pierwszego marca ruszają oczywiście o ile pogoda pozwoli nie mogę się doczekać! Fakt rośliny nie należą do najtańszych, ale wolę zapłacic wiecej i miec pewność, że sa zdrowe, powiem szczerze , że zawsze rośliny od nich się przyjmują i ogolnie sa w bardzo dobrym stanie.
Ja też polecam ich każdemu. Poza tym, że wiedzę mają to są bardzo miłymi młodymi ludżmi. Kiedyś nawet byli u mnie w ogrodzie- doradzając co gdzie może dobrze rosnąć. Lubię do nich jeździć, choć to zawsze wiąże się z wydatkiem - nie zawsze planowanym
Dzię ki Alu.
U nas małe kłopotki - nie wiem czy się wyrobimy na Gardenie, ale postaramy się bo bardzo chciałabym tam być , no i oczywiście poznać Was. :
Dokładnie! Zawsze mam określoną pulę na rośliny i zawsze wyjeżdżam z czymś dodatkowym ostatnio nawet męża przestałam do nich zabierać bo traci nerwy przy mnie ja również zaraszam do mnie, choć jeszcze nie ma na co popatrzeć, planuję kilka poważnych zmian w ogrodzie i bardzo chętnie skorzystam z rad bardziej doświadczonych
Jak miło widzieć tak blisko położony piękny ogród. Mamy podobnie położoną działkę z wjazdem od zachodu. Będę podpatrywać. I oczywiście "zazdraszczam" pomocników. Też mam córkę i syna, tylko narazie za mali, bo mają 5 i 3 lata.