Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Mirella 09:41, 22 lut 2014

Uścisk na przywitanie.
Aneczka 10:46, 22 lut 2014

Kasiu będę w Zielonej, bo mój mąż coś wspominał, że może do Castoramy się wybierzemy jak będzie wolna chwila Dam znać jak będę jechała, to w razie czego mogłabym podjechać po patyczki. Wystarczy że je wsadzisz do wody, nie do ziemi. Ja swoje patyczki ukorzeniam w wodzie W razie czego to wsadź je tylko do wody, a ja niedługo je odbiorę. Daj tylko znać jak obetniesz
Kasik 10:55, 22 lut 2014

Aneczka napisał(a)
Kasiu będę w Zielonej, bo mój mąż coś wspominał, że może do Castoramy się wybierzemy jak będzie wolna chwila Dam znać jak będę jechała, to w razie czego mogłabym podjechać po patyczki. Wystarczy że je wsadzisz do wody, nie do ziemi. Ja swoje patyczki ukorzeniam w wodzie W razie czego to wsadź je tylko do wody, a ja niedługo je odbiorę. Daj tylko znać jak obetniesz

Ok. będę dzisiaj cięła, a jutro chyba pojedziemy na giełdę i do mamy. Jeśli będziesz jechała to powiedz kiedy- jakoś się umówimy.
Aneczka 11:00, 22 lut 2014

ok
Milka 12:03, 22 lut 2014

Kasik napisał(a)

W sierpniu są takie już mocno wyrośnięte i białe , a te przebarwienia pojawiają się we wrześniu.

Wg mnie masz 2 odmiany Pinky Winky, jak pisze Ania i Vanilia Fraise, one ciut liśćmi i kolorem gałęzi się różnią
Kasik 12:12, 22 lut 2014

irena_milek napisał(a)

Wg mnie masz 2 odmiany Pinky Winky, jak pisze Ania i Vanilia Fraise, one ciut liśćmi i kolorem gałęzi się różnią

Dzięki Irenko.

Dziś tniemy tuje i hortki, troszkę sprzątamy. lecę na ogród.
Kasik 18:09, 22 lut 2014

Cięcie brabantów

Patyczki hortensji

Bogdzia 21:23, 22 lut 2014

U mnie też już po cięciu thuj i po opryskach promanalem, pomału wycinam bylinki. Miłej niedzieli.
Kasik 21:29, 22 lut 2014

Bogdzia napisał(a)
U mnie też już po cięciu thuj i po opryskach promanalem, pomału wycinam bylinki. Miłej niedzieli.

Promanal zakupiony, w tygodniu pryskamy.

Jutro jadę na giełdę zamówić donice drewniane z kratka na powojniki. Hortki do ziemi wsadzę- może się przyjmą.

Alisonek 21:29, 22 lut 2014

Ale po bandzie poszliście z cięciem, na moje chore oko jakieś 70 cm ubyło tym brabantom, co?? a jak równiutko, pozazdrościć oka!!!