Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 22:23, 17 lut 2014

Alisonek napisał(a)

To jeśli mogę to ja chcem bardzoo chcem zamówić u Ciebie taki miód, i jak będzie to przyjadę go kupić a przy okazji zrobię sobie wycieczkę po Twoim ogrodzie jak mnie zaprosisz

Pewnie , że zaproszę. A i miodek jeśli tylko będzie to dla Ciebie kupię.
A po ogrodzie to my wiele nie nachodzimy się , bo on jeszcze w powijakach. Najwyżej jak będziemy miały niedosyt, to przejedziemy się do Przytoku, - tam roślin pod dostatkiem.
Alisonek 22:30, 17 lut 2014

Taaa wizyta w szkółce skończy się tym, że z miodem przywiozę wózek roślin
Już dziękuję za miód, mój mąż uwielbia wszystko co słodkie to dopiero będę miała dla niego przysmak
Buziak na dobrą noc :*
Kasik 22:44, 17 lut 2014

Alisonek napisał(a)
Taaa wizyta w szkółce skończy się tym, że z miodem przywiozę wózek roślin
Już dziękuję za miód, mój mąż uwielbia wszystko co słodkie to dopiero będę miała dla niego przysmak
Buziak na dobrą noc :*

Ala- będziemy się bardzo pilnowały.

Buziak
makkasia 14:03, 18 lut 2014

Przyleciałam się przywitać po długim czasie, Wierzba dopiero rusza do kwitnienia u mnie więc jeszcze nie czas na cięcie. Na brzozę jednak juz jest ...choć może u Ciebie cieplej to może już płakać sprawdź.
Robię wielki wicher aby odgonić kłopoty i zdrowia życzę
ściskam mocno
Kasik 17:44, 18 lut 2014

makkasia napisał(a)
Przyleciałam się przywitać po długim czasie, Wierzba dopiero rusza do kwitnienia u mnie więc jeszcze nie czas na cięcie. Na brzozę jednak juz jest ...choć może u Ciebie cieplej to może już płakać sprawdź.
Robię wielki wicher aby odgonić kłopoty i zdrowia życzę
ściskam mocno

Dziękuje bardzo Kasiu.
Moja wierzba w stadium Twojej, tak więc czekam na znak. Brzoza przycięta.

Słoneczko piękne, ale mokro i chłodno- dlatego jeszcze wielu oznak wiosny nie widać.

Buziak
Nikita 19:20, 19 lut 2014

Witaj Kasiu, mam nadzieję że małe kłopotki już sobie poszły.
Jak będziesz jechała do „Potoku” to zapytaj koniecznie o tuję Franky Boy forma na pniu (czy mają na pewno…ja do nich dzwoniłam, ale nie byli pewni, bo jeszcze wszystko pochowane mieli) i spytaj jeszcze o buka Tricolor też na pniu. Dziękuję ci kochana…jak będę jechała do nich na zakupy to dam ci znać może spotkamy się choć na chwilkę. Pozdrawiam bardzo, bardzo cieplutko.
Kasik 19:33, 19 lut 2014

Nikita napisał(a)
Witaj Kasiu, mam nadzieję że małe kłopotki już sobie poszły.
Jak będziesz jechała do „Potoku” to zapytaj koniecznie o tuję Franky Boy forma na pniu (czy mają na pewno…ja do nich dzwoniłam, ale nie byli pewni, bo jeszcze wszystko pochowane mieli) i spytaj jeszcze o buka Tricolor też na pniu. Dziękuję ci kochana…jak będę jechała do nich na zakupy to dam ci znać może spotkamy się choć na chwilkę. Pozdrawiam bardzo, bardzo cieplutko.

Zapytam na pewno, ale to dopiero po 1 marca. A jak będziesz w okolicach, to tylko daj sygnał, przecież ja obok nich- tak przez dwie łąki. Mus się spotkać.
Agania 08:15, 20 lut 2014

Dziękuję Kasieńko, za linka, na pewno skorzystam, jesteś kofana wieeeeeeeeesz jeszcze przed wyjazdem niespodziankę sobie sprawię

Na zakupy się wybierasz aaaaa........na razie planujesz, a co masz na liście chciejstw

Buziole
Kasik 08:57, 20 lut 2014

Agania napisał(a)
Dziękuję Kasieńko, za linka, na pewno skorzystam, jesteś kofana wieeeeeeeeesz jeszcze przed wyjazdem niespodziankę sobie sprawię

Na zakupy się wybierasz aaaaa........na razie planujesz, a co masz na liście chciejstw

Buziole

Wszystkooooo. , ale bedę grzeczna i ostrozna.

Zobaczę co będzie, bo moja lista jest ogromna i napewno coś z niej zrealizuję. Oczywiście jeśli pojadę.
Kasik 19:45, 21 lut 2014

Jeśli mogę prosić o rozpoznanie moich hortensji byłabym wdzięczna. Kupiłam je dwa lata temu i nie myślałam by zapytać o nazwę. Są bardzo sztywne i mocne.