My dzisiaj z M też oglądaliśmy druty do takich kolumn na pnącza, bo pokazałam mu ten link od Mart Zielonej i zapytałam czy można coś takiego zrobić samemu i drut z kwasówki 5 mm kosztuje nie całe 3 zł za metr, czyli na całą konstrukcję potrzeba 20 zł plus to owalne wnętrze, jest co kombinować
Kasiu usiadłam na chwilę do lapka przez zaśnięciem i wlazłam na kominki do Ciebie
kupiłam latarenki ale niestety już nie tam gdzie polecałaś bo ich już nie było Zapłaciłam 30 zł więcej ale je mam Pozdrawiam weekendowo.. mam wiele planów ale choróbsko mnie kręci ... ale mam nadzieję, że nie rozłoży
Musisz mi dać linka do tej Twojej oferty, bo ja widzę tylko jedną. No chyba, że ta Twoja się skończyła.
Jedziemy dziś na Gardenię, oblukamy co i jak. Mają być z rosarium , może coś kupie, choć ofertę która wystawiają, to tylko z odkrytym korzeniem i nie wiem czy się zdecyduję.
Odganiaj choróbsko- nie czas teraz. Budzą się ptaszki i zaczynają świergotać- trzeba do ogrodu.
Super, że masz latarenki- zanotowałam - brak zdjęć, -proszę się poprawić.
Małgosiu myślę, że te targi to przede wszystkim oferta dla hurtowników. Oczywiście można dostać namiary na wystawców, którzy oferują swoje produkty osobom prywatnym, ale tych jest zdecydowanie mniej.
Piękne rośliny i masę innych ofert z różnego zakresu- od nasion , nawozów, sprzętu, donic, ozdób i wiele, wiele innych. Tak naprawdę trzeba by było iść tam kilka razy, by wszystko dokładnie pooglądać.
My zajechaliśmy do Poznania po 11, a po 15 30 już musieliśmy wracać. To trochę mało czasu.
Zakupy zrobiłam i jestem z nich zadowolona, ale myślałam, że będzie troszkę więcej bylin, kwiatów wiosennych- bo po takie jechałam.
Spotkanie też tak w biegu, bo taka mała kawka.
Było dużo Żurawek, które miały być sprzedawane od 15, a jak przyszliśmy to okazało się, że już ktoś kupił wszystkie paletki. Prześliczne ciemierniki, ale cena jak za sztukę powalała.
Dużo rododendronów, azali, wrzośców, cebulowych i całą gama iglastych, bukszpanów, magnolii.
Ja kupiłam hortensje- choć ich nie planowałam teraz, ale, że cena bardzo niska - nie było co się zastanawiać.
Troszkę się rozpisałam. Jeśli Masz jakieś pytania , to chętnie odpowiem.
Ciemierniki u nas też drogie za jednego 18 zł dałam. To ja myślałam że można tak sobie jechać i kupić a to typowa wystawa. No cóż fajnie że coś kupiłaś A spotkanie to faktycznie chyba lepiej gdzie indziej jak warunki lepsze Buziam.