Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

malgorzata_s... 20:35, 25 lut 2014

Kasiu buziaki wieczorową porą zostawiam Już znów -1 u mnie
Kasik 20:37, 25 lut 2014

http://allegro.pl/piekna-pergola-kolumnowa-na-kwiaty-kwietnik-190cm-i3975798833.html
Kasik 20:42, 25 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu buziaki wieczorową porą zostawiam Już znów -1 u

mnie

U mnie też troszkę chłodno. Ale minie i będzie pięknie.
Kindzia 07:25, 26 lut 2014

Kasik napisał(a)
http://allegro.pl/piekna-pergola-kolumnowa-na-kwiaty-kwietnik-190cm-i3975798833.html

Bardzo Ci dziękuję!!! Jesteś szybka, bardzo
Już kupiłam, ten sprzedawca ma też inną ofertę z jednym kosztem wysyłki tych samych obelisków. Tu za każdą sztukę do wysyłki chce 15 zł. Przy większej ilości opłaci się skorzystać z tej jego drugiej oferty. To tak na wszelki wypadek, gdyby jeszcze ktoś chciał skorzystać.
Nie opłaci się molestować eMa, tu można kupić na prawdę tanio Czyli, moje luiski, dzięki Tobie, już do lata przygotowane

Duży buziolek
Zielona 08:27, 26 lut 2014

Bogdzia napisał(a)

To dla mnie też poproszę.

Bogdziu
Mirello
Kasik

Ja swojego ogrodu jeszcze właściwie nie mam, ale już szperam w poszukiwaniu informacji na temat różnych elementów, które kiedyś będą mi potrzebne. Największy wybór dobrej jakości podpór znalazłam tutaj:
http://zielonyfront.pl/

Może się Wam przyda

Kasik - wybacz, że tak przed szereg wyskakuję, bo pytanie do Ciebie było.
Kasik 09:08, 26 lut 2014

Zielona napisał(a)

Bogdziu
Mirello
Kasik

Ja swojego ogrodu jeszcze właściwie nie mam, ale już szperam w poszukiwaniu informacji na temat różnych elementów, które kiedyś będą mi potrzebne. Największy wybór dobrej jakości podpór znalazłam tutaj:
http://zielonyfront.pl/

Może się Wam przyda

Kasik - wybacz, że tak przed szereg wyskakuję, bo pytanie do Ciebie było.

Nie ma za co przepraszać. Im więcej wiadomości tym lepiej.

Pozdrawiam Marta
Kasik 09:40, 26 lut 2014

Kindzia napisał(a)

Bardzo Ci dziękuję!!! Jesteś szybka, bardzo
Już kupiłam, ten sprzedawca ma też inną ofertę z jednym kosztem wysyłki tych samych obelisków. Tu za każdą sztukę do wysyłki chce 15 zł. Przy większej ilości opłaci się skorzystać z tej jego drugiej oferty. To tak na wszelki wypadek, gdyby jeszcze ktoś chciał skorzystać.
Nie opłaci się molestować eMa, tu można kupić na prawdę tanio Czyli, moje luiski, dzięki Tobie, już do lata przygotowane

Duży buziolek

Twoje luiski niech pięknie rosną w tych podporach, a ja moje dopiero będę zamawiać.
W rossarium róze w donicach wysyłaja dopiero na przełomie kwietnia i maja, zobacze u mnie w Przytoku - mieli dobrą ofertę. Otwierają 1 marca- pojade i zobaczę.
zawitka 18:38, 26 lut 2014

Kasiu co do ciurkadełka ja też nie mam prądu w ogrodzie ,długim kablem prowadziłam prąd jak miałam oczko daleko .teraz mam blisko i też kabel leży całe lato na murku
Kasik 18:47, 26 lut 2014

zawitka napisał(a)
Kasiu co do ciurkadełka ja też nie mam prądu w ogrodzie ,długim kablem prowadziłam prąd jak miałam oczko daleko .teraz mam blisko i też kabel leży całe lato na murku

Chciałbym żeby nie było kabli na wierzchu. Psy biegają, trawnik kosimy, a i miejsce gdzie byłoby jej miejsce znajduje się poza ścieżką granitową. Musielibyśmy się pod nią przebijać.

Wizja przyszłości. poczekamy -zobaczymy.

No ale Twoje super .
Bogdzia 20:52, 26 lut 2014

Kasiu pozdrówka serdeczne zostawiam , przy okazji i dla Marty za informacje bo kazda informacja jest cenna , ja jestem jeszcze na etapie zbierania ich właśnie , nic jeszcze nie kupiłam .