Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014

II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014

Madzenka 11:33, 05 sty 2014

gusiarz napisał(a)
Aniu, Madżen... to cieszę się, że nie tylko mój eM lubi pokpić troszkę... choć często kpimy razem z róznych różności
Ale niepocieszona jestem... brak u mnie różowej piersióweczki... mam li tylko niebieska karafkę

Użyczę ci mojej
gusiarz 11:41, 05 sty 2014

Madżen... ja zawsze powtarzam - jeteś wielka... duchem oczyfiście

Je też już za dorosłego uczyłam się jazdy na nartach - eM z kolei na desce - razem stawialiśmy pierwsze kroki....
ewa004 11:47, 05 sty 2014

Ja do dzisiaj umiem jeździć na nartach tak ....mniej więcej czyli mniej na nartach a więcej na pupie
Ale jak już naprawię kolanko to zamierzam uczyć się dalej

Życzę wam udanego spotkania , oby wam pogoda dopisała i cytrynóweczki nie zabrakło
ana_art 11:47, 05 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Gusiarz.. musimy naszych eMów spiknać razem... bo mój też w takim humorze gustuje
niestety mój też... jak spytałam Maksa czy mu zarezerwoac nauke to powiedział "kobieto on ledwo na tych chudych nóżkach stoi, a Ty na narty chcesz go wsadzic? Będziesz połamane dzieci do szkoły wozila
Jego znajomy pojechał w alpy stanoł na górze i helikopter wzywali by go zwieźć na dół, bo powiedzial ze on nie zjedzie do dzisiaj wszyscy z tego się śmieją
Sebek 11:58, 05 sty 2014

Widzę, że historie z nartami mieliśmy podobne....Ale jak sobie przypomnę jak musieli przeze mnie nie raz zatrzymać orczyk, to do dziś się śmieję Nie wiem jak raz to zrobiłem, ale wjechałem do orczyka i zaplątałem się w liny, które ciągnęły mnie pod górę w pozycji szpagatu....A szpagat na nartach to jest coś!!! Na szczęście po kilku metrach zorientowali się, że coś jest nie tak Potem oczywiście dalej jeździłem - rozciągnięty do granic możliwości
W przyszłym tygodniu muszę chyba jechać sobie przypomnieć jak się jeździ, żeby potem wstydu nie było
gusiarz 12:20, 05 sty 2014

Sebek... żaden wstyd - to frajda ogromna i mnóstwo śmiechu. I to właśnie w nartach uwielbiam najbardziej - że stare konie jak my mogą się bezkarnie powygłupiać jak dzieciaki

A do term to trzeba jakiś strój mięć jedno czy dwuczęściowy... no ja wiem na ile figura pozwala... i tu odchrząknę znacząco, bo moja to nie do końca pozwala i daleko jej do strefy marzeń... czy ktoś podpowie jaki tu ekwipunek jest porządany?? Czy typowo basenowy?
Magda70 13:07, 05 sty 2014

Świetnie się będziecie bawić....
Ja będę z nosem przy monitorze o 10.00
Będę machać do Was i piersióweczkę też mogę mieć
ana_art 13:19, 05 sty 2014

gusiarz napisał(a)
Sebek... żaden wstyd - to frajda ogromna i mnóstwo śmiechu. I to właśnie w nartach uwielbiam najbardziej - że stare konie jak my mogą się bezkarnie powygłupiać jak dzieciaki

A do term to trzeba jakiś strój mięć jedno czy dwuczęściowy... no ja wiem na ile figura pozwala... i tu odchrząknę znacząco, bo moja to nie do końca pozwala i daleko jej do strefy marzeń... czy ktoś podpowie jaki tu ekwipunek jest porządany?? Czy typowo basenowy?
do term to jak na basen tylko czepki nie sa wymagane
ana_art 13:19, 05 sty 2014

Magda70 napisał(a)
Świetnie się będziecie bawić....
Ja będę z nosem przy monitorze o 10.00
Będę machać do Was i piersióweczkę też mogę mieć
nawet wskazane
gusiarz 13:41, 05 sty 2014

Dzieki Aniu - czyli jak podejrzewałam