Jeszcze nie właśnie Śmieszne, bo to dla dziecka ale sama czekam z ciekawością na ten domek ogrodowy co to będzie... i czy wpasuje się w miejsce, które dla niego wybraliśmy... No i jeszcze czy małemu się spodoba? Czy będzie z niego chciał korzystać? Ale skoro u Ciebie się sprawdza to może i u nas zda egzamin...
Podobno ma być gotowy około 20 maja ale ja już biorę poprawkę na wszystkich fachowców...
Baaaardzo Ci dziękuję W przypadku tych trzech bukszpanów i trawek pomiędzy to akurat Danusia nie będzie ze mnie dumna bo to jej pomysł Podpowiedziała mi kiedyś w "pojedynczych pytanich..." jak zaaranżować to miejsce pod klona, który tam już rósł. Ja dodałam tylko tulipany więc moja wkład własny jest marny
Kiedyś się zawezmę i pokaże Ci miejsca, których wolę nie pokazywać jeszcze i które czekają na zmiany...(pierwsza rzecz to altana..Gdybym tylko miała bombę...)
Ilona widzę że Ty też nie czasowa wpadam na chwilkę spytać jak werbena.Moja wysadzona do gruntu stoi w miejscu zimno i nie rośnie ciekawe czy zdążą zakwitnąć.Uciekam do tyrki
Ze wstydem muszę przyznać, że poległam w tym temacie
U mnie na razie zbyt wiele się nie dzieje . W ogrodzie mało robię bo zimno okropnie. Rośliny słabo rosną ze względu na temperaturę. Od wielu dni się nieustannie chmurzy a kropla deszczu nie spadła
Z nowości: dostałam w końcu moje wyczekane, wymarzone, wyśnione róże: 4 sztuki herzogin christiana i 4 pomponelle oraz zamówiłam żurawki Rio. Bardzo jestem ich ciekawa...
Uściski!!!