Ja tak marze o wiośnie, że już myślę o tych stokrotkach
Haha, że niby Ty nie masz co pokazywać tak??? No dobre sobie A za rok jak już powstanie wgłębnik to wizytówka będzie konieczna
Samiutka jak palec Siedziałam w garażu obstawiona styropianami, taśmami klejącymi, nożami itd.
No i właśnie tu był główny problem. Miejsca w środku mało a styropian też swoje zabiera. Nie mogłam znaleźć odpowiedniego wkładu i zrobiłam go sama z takiej wielkiej rury PCV. Dno jest z dokręconej podstawki z doniczki. Już sama ta rura jest tak szeroka, ze po jej wsadzeniu pozostało około 1,5cm wolnego miejsca na szerokość Dlatego robiłam czeskie kombinacje by się wszystko udało. W miejscu tego największego przewężenia wycięłam obręcz w styropinanie i zastąpiłam go taką bardziej "poddającą się" naciskowi gąbką. Problemem było tylko przeciśnięcie tej ocieplonej rury przez wspomniane przewężenie i tu bez mojego M nie dałabym rady bo to było typowo siłowe zadanie
A masz ocieploną tą donicę?
Im mniejsza doniczka tym szybciej ziemia w niej przemarza i być może dlatego bukszpan "zdechł" Ja bym na twoim miejscu jakoś ociepliła doniczkę bo szkoda straty w razie czego... Kto jak kto ale Ty na pewno nawet ocieplenie wymyślisz extra
Uwierz mi na słowo, że zdjęcia to przekłamują.. Jak je oglądam to samej mi się podoba ale w rzeczywistości jakoś inaczej to wygląda.. Nie powiem, że jest strasznie ale inaczej. Poza tym mam takie miejsca, że jak przechodzę to staram się odwracać wzrok. One czekają na przypływ finansów na natępny rok
(Właśnie sobie pomyślałam, że chyba jutro wyślę totka)
No ja przyznaję szczerze, że też do Ciebie zaglądam ale że ostatnio jakoś nie mam zbytnio czasu na ogrodowisko i tylko na chwilkę późnymi wieczorami tutaj wchodzę to nie wszędzie się odzywam Jestem jednak na bieżąco
Dziękuję i pozdrawiam Cię!