Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 21:31, 28 kwi 2017

bdan napisał(a)
No hej, fajnie, że jesteś. Na pewno masz świadomość, że sobie tym ruchem dobę trochę skróciłaś

Wiesz, Mam postanowienie że max godzinka dziennie przez laptopem ale jak to się skończy to zobaczymy
inag 21:32, 28 kwi 2017

leon60 napisał(a)
ja też mam normalne powiadomienia od dawna, nawet nie wiedziałam ze jest jakaś nowa wersja nie wiem o co kaman

Ola, już wyłapałam, że to po prostu wykasowały się ustawienia powiadomień i wystarczyło je pozaznaczać od nowa. Działa ale na poczatku nie mogłam się połapać.
inag 21:40, 28 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
I miałaś pokazać brukarskie zmiany. Pamietam ze Oan miał przyjść i ze bałagan był. No i wiesz zakupami się pochwał bom ciekawa

Aleś Ty pamiętliwa no!?
Miły Pan miał przyjść to prawda ale z miesiąca oczekiwania zrobiły się dwa, później trzy i cztery. Przestał odbierać telefony albo zwodził ze pamięta i na pewno za tydzień przyjedzie. Po kilku miesiącach wkurzyłam się, sama urobiłam beton i położyłam bruk tam gdzie go brakowało Sasiedzi dziwnie na mnie patrzyli ale cp tam
Cały bok ogrodu rozwaliliśmy i wyznaczyliśmy rabaty od nowa. Poszły tam prawie same trawy: Kilkadziesiąt sztuk seslerii jesiennej i nowy nabytek - rozplenica "Lady U" - powinna być małym potworkiem więc jestem jej baaaaaardzo ciekawa. Z drugiej strony pójdzie molinia KF (chyba) To wszystko, więc za bardzo nie ma się co chwalić zakupami
inag 21:41, 28 kwi 2017

frezja napisał(a)

Ja też. To chyba zależy od tego, co sobie zażyczymy w ustawieniach

No właśnie! Tylko moje jakby się zresetowały i wszystko stanęło na głowie przez chwilę.
inag 21:45, 28 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Ilonka fajnie, że jesteś
Ciekawa jestem czy tulipany, które w zeszłym roku Tobie nie bardzo się podobały kolorystycznie w tym roku również zakwitły w takiej oszałamiającej ilości.
Dla mnie były piękne

Muszę do Ciebie zaraz zajrzeć
Właśnie kwitną na całego! Postaram się w niedzielę coś tam cyknąć. Mam nadzieję, że zdążę bo mamy napięty grafik tego weekendu. Nawet te tulipki za płotem -białe, sadzone trzy lata temu po 6 sztuk znów kwitną na całego tyle że jest ich już w każdej grupie po 14-16 sztuk
inag 21:46, 28 kwi 2017

iwka napisał(a)
Jesteś fajnie aparat odkurzaj

inag 21:46, 28 kwi 2017

agata19762 napisał(a)
Nooo wreszcie ☺fajnie, że wróciłaś Ilonko.
Brakowało mi Ciebie.

Czekam na foteczki

Uściski!
inag 21:48, 28 kwi 2017

babka napisał(a)
Cześć Ilonka :*

Cześć Oluś!
MirellaB 21:49, 28 kwi 2017

Ilonka to jak znajdziesz chwilę pstryknij fotkę
inag 21:49, 28 kwi 2017

Moja godzinka z laptopem szybko się kończy więc lecę do Was szybko żeby nie tracić czasu