Ola, już wyłapałam, że to po prostu wykasowały się ustawienia powiadomień i wystarczyło je pozaznaczać od nowa. Działa ale na poczatku nie mogłam się połapać.
Aleś Ty pamiętliwa no!?
Miły Pan miał przyjść to prawda ale z miesiąca oczekiwania zrobiły się dwa, później trzy i cztery. Przestał odbierać telefony albo zwodził ze pamięta i na pewno za tydzień przyjedzie. Po kilku miesiącach wkurzyłam się, sama urobiłam beton i położyłam bruk tam gdzie go brakowało Sasiedzi dziwnie na mnie patrzyli ale cp tam
Cały bok ogrodu rozwaliliśmy i wyznaczyliśmy rabaty od nowa. Poszły tam prawie same trawy: Kilkadziesiąt sztuk seslerii jesiennej i nowy nabytek - rozplenica "Lady U" - powinna być małym potworkiem więc jestem jej baaaaaardzo ciekawa. Z drugiej strony pójdzie molinia KF (chyba) To wszystko, więc za bardzo nie ma się co chwalić zakupami
Muszę do Ciebie zaraz zajrzeć
Właśnie kwitną na całego! Postaram się w niedzielę coś tam cyknąć. Mam nadzieję, że zdążę bo mamy napięty grafik tego weekendu. Nawet te tulipki za płotem -białe, sadzone trzy lata temu po 6 sztuk znów kwitną na całego tyle że jest ich już w każdej grupie po 14-16 sztuk