pamietliwa do ważnych spraw aparatka z Ciebie zuch dziewczyna. Tym bardziej jestem ciekawa a nad Molinia już a sie nie zastanawiaj niepotrzebnie i niechcący Zasialam wątpliwość
I jak po powrocie?
Ja cierpliwa jestem ale ile można??? Też byś się wkurzyła
Ale to dobrze że mi o tym powiedziałaś. Sama zastanawiałam się też nad trzcinnikiem i nie wiedziałam co będzie lepsze bo żadnej z tych traw nie widziałam na żywo. Pokażę Ci to miejsce. Jak już je ogarnę to sama się wypowiesz co wg Ciebie byłoby lepsze ok?
Faaaaaaajnie!
Chetnie zobacze zreszta nie tylko ja
Trzcinnika mam ale od roku najstarsze sadzonki. Ale pokarze Ci jak rosnie
Tu widać sadzoneczke rok temu i na początku tej wiosny
Czyli nie próżnowałaś przez ten czas Jestem ciekawa tych przerÓbek i efektów robót brukarskich. Zadziwiasz mnie.
Na trawy czekam, Ty już jak coś zrobisz to siądę
Masz ją???! O kurcze, to mów mi wszystko co niej wiesz
Ja kupiłam ją maleńką w doniczkach. Na razie puszcza po kilka źdźbełek. Liczę na nią bardzo. Dostała mnóstwo kompostu i obornika w korzenie więc mam nadzieję, że się nie zawiodę. Czy jest najszybciej ruszającą to nie wiem bo Hameln u mnie też już wypuszcza. Zastanawiałam się jeszcze nad Moudry, ale ona podobno w naszym klimacie nie kwitnie. Później nad Black Beauty ale tutaj bałam się przemarzania bo różnie o nie piszą. Ostatecznie decydowałam międzu Big Boy a Lady U własnie.