Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

Iwk4 14:11, 03 mar 2016

Dobrze, że doczytałam, że kuzynki, bo myślałam, że zdemontowałaś swój śliczny zakątek i działasz od nowa
bleebla 14:29, 03 mar 2016

Iwk4 napisał(a)
Dobrze, że doczytałam, że kuzynki, bo myślałam, że zdemontowałaś swój śliczny zakątek i działasz od nowa

Spokojnie, wszytko pod kontrolą. U mnie wszytko ma już tylko rosnąć
kasia_w 15:09, 03 mar 2016

no nie wiem, jak nic nie robić się nie chce, to trawa najlepsza dzika łąka kwietna ha ha
może hortensje?
bleebla 15:20, 03 mar 2016

myślałam o kompozycji hortensjowo rozplenicowej. Tylko zastanawiam się czy nie będzie za długo tam goło. Bo jeśli dobrze myśle to do czerwca by tam nic nie rosło. CHyba że ice danca dać przed rozplenice.

Z rzeczy które mam i mogła bym jej dać to:
ice dance, buhanani, bitelsa, ptasie łapki, stipa
bleebla 15:21, 03 mar 2016

dzika łaka to tam już była. Nawet nawłoć i wrotycz tam rósł Opuchlaków za to zero
kasia_w 15:34, 03 mar 2016

No zobacz, takie skarby i zero szkodników, a wy wszystko zniszczyłyście

Z rzeczy, które dobrze wyglądają u mnie zimą: bukszpany, trzmieliny, cyprysiki, ice dance, buchani, frosted curls, stipa, lawenda, wrzosy

Aga jest taki odcinak Titschmarcha, gdzie trzy osoby z jego ekipy aranżują taki malutki przedogródek na trzy różne sposoby. Nie pamiętam zupełnie jaki był tytuł, ale to jest jeden z ostatnich sezonów, kiedy pracuje już z całą ekipą, chyba seria Love your Garden. Fajne mieli pomysły na ten przedogródek
bleebla 15:40, 03 mar 2016

Myśliałam jeszcze o tym co wszyscy z nas widzieli

https://pl.pinterest.com/pin/550142910712459347/

ale nie wiem czy zgodzi się na werbenę, bo pszczoły...
bleebla 15:42, 03 mar 2016

kasia_w napisał(a)
No zobacz, takie skarby i zero szkodników, a wy wszystko zniszczyłyście

Z rzeczy, które dobrze wyglądają u mnie zimą: bukszpany, trzmieliny, cyprysiki, ice dance, buchani, frosted curls, stipa, lawenda, wrzosy

Aga jest taki odcinak Titschmarcha, gdzie trzy osoby z jego ekipy aranżują taki malutki przedogródek na trzy różne sposoby. Nie pamiętam zupełnie jaki był tytuł, ale to jest jeden z ostatnich sezonów, kiedy pracuje już z całą ekipą, chyba seria Love your Garden. Fajne mieli pomysły na ten przedogródek

Nie iwem czy znajdę ten odcienek. Spróbuje poszukać, ale bojawiam się, że mnie to wciągne i na nic innego nie będę mieć czasu
Kuba 15:42, 03 mar 2016

A co lubi kuzynka bo trudno coś radzić
Nie wiem czy dobrze łapię proporcje tego miejsca ale ja bym widziała tak- tuje już są? Przed nimi miskanty ML, 3 kule na pniu np. trzmielinę a jak jest więcej miejsca to może miłorząb mariken, średnie piętro czerwone- berberyski lub red baron, a najniżej hakone
bleebla 15:45, 03 mar 2016

to mi się podoba, tylko co to jest?

[nie wklejamy cudzych zdjęć]

edit: Przepraszam zupełnie zapomniałam.