Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

alinak 20:23, 29 gru 2013

Mariolu witam poświątecznie . lubię tu wracać , bo twoje wyczucie smaku daje prawdziwą przyjemność oglądania . ozdoby zauroczyły mnie na maxa .
a żelazka ?...mmmmm
paniprzyroda 20:24, 29 gru 2013

Wrażenie w realu tej "choineczki" jest niesamowite. Czyste, niczym nie ozdobione soczyście zielone gałązki w połączeniu czerwoną kokardą dają fajny efekt. Dzidko, zamiast gwiazdy może być dość duża bombka. Gdybyś jednak chciała zrobić gwiazdę (nabytą dawno temu), to ma stelaż z drutu, owinięta sztywną rafią i pozłocona, posypana brokatem.
paniprzyroda 20:32, 29 gru 2013

Alinko, dziękuję, ja również regularnie bywam u Ciebie... wiem, że teraz intensywnie ćwiczysz przed wyjazdem ogrodowiskowym na narty...
Dzidka 20:36, 29 gru 2013

paniprzyroda napisał(a)
Wrażenie w realu tej "choineczki" jest niesamowite. Czyste, niczym nie ozdobione soczyście zielone gałązki w połączeniu czerwoną kokardą dają fajny efekt. Dzidko, zamiast gwiazdy może być dość duża bombka. Gdybyś jednak chciała zrobić gwiazdę (nabytą dawno temu), to ma stelaż z drutu, owinięta sztywną rafią i pozłocona, posypana brokatem.

Bardzo spodobała mi się gwiazda. Dziękuję za podpowiedź.
Będę kombinowała jakby tu
Anabell 20:53, 29 gru 2013

Jak cieszą inspiracje z duszą, należysz do cennych osób, tacy nigdy się nie nudą .

Życzę udanego Roku 2014.
Anabell 20:54, 29 gru 2013

(nudzą ) przepraszam za szybko piszę.
paniprzyroda 20:59, 29 gru 2013

Dzięki Anabell, mnie cieszą Wasze komentarze. Doczytałam u Ciebie, że jest ok. Oprócz choinki piękne świeczniki też widziałam.
WilczaGora 15:40, 30 gru 2013

paniprzyroda napisał(a)
Pomimo dodatniej temperatury i kiełkujących cebulowych jeszcze jest 28 grudzień i przed wejściem do domu stoi... i czeka na śnieg w Nowym Roku...

wpadam z rewizutą a tu ....
dość, że przecudnie ogrodowo to jeszcze ozdoby rewelacyjne !!!

bedę zaglądać bo masz pięknie no i podwójnie
Zielona 16:26, 30 gru 2013

No to przyszłam do Ciebie porozmawiać o "reszcie" Przy okazji wątek zaznaczam. Ile można śledzić wątków? Z iloma można sobie poradzić tak, żeby nie dostać zawrotu głowy? Ja jako zakładająca ogród cieszę się takimi widokami, jak w Twoim pierwszym ogrodzie. I kibicować z zainteresowaniem będę zakładaniu drugiego. U Ciebie mam dwa w jednym, więc wiosna mi nie straszna. Podpatrzę "to tu - to tam" i u siebie jakieś kompozycje zaplanuję Tymczasem na ploteczki o lampionach-kloszach etc się piszę i pozdrawiam.
AgnieszkaW 16:32, 30 gru 2013

Przepiękne klimaty u Ciebie, oglądam z zachwytem