agniecha973, GorAna w warzywniku ostatnio spędzam czas tylko na zbieraniu ogórków

i fotek brak, ale po ostatnich deszczach ładnie ruszyło wszystko
z roślin ozdobnych zawsze obowiązkowo sieję cynie, nagietki, aksamitki, w tym roku posiałam również dalie pojedyncze, nachyłek jednoroczny, to pomiędzy warzywami, obok w rozsadniku rosną kosmosy, czarnuszki, rozsiał się hyzop, szałwia muszkatołowa, aminek, cynie, dalie, rośnie biała róża w donicy, groszek i jeszcze parę innych czyli groch z kapustą

Karola, zdaje się, że Gabrysia coś pomyśli
Bogdziu, dla Ciebie mam specjalne foto

Od ubiegłego roku rezyduje w nowym jaszczurka, ostatnio rzadziej ją widywałam, a dziś ujrzałam przychówek, przepraszam za rękawiczkę, ale biegnąc po aparat i robiąc fotkę tylko to miałam przy sobie, żeby uzmysłowić maleństwo, nadmieniam, że rękawiczka siódemeczka, więc nieduża
Agcia, w nagrodę za czytanie

niestety, moje siewki znów będą białe, ale wczoraj spotkałam ten wymarzony kolor za całe 3 zeta
Aganiu, a ten liliowiec bardziej mi się podoba, tutaj rozjaśnione foto, bo za duże słońce, nie wiem, czy jeszcze będzie kwitł jutro, w pąku kolor gorzkiej czekolady, a po rozkwitnięciu trudno rzec, czy czekolady więcej, czy czerwieni, na pewno jest dużo ciemniejszy, niż na zdjęciu