Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

Dorota123 21:46, 28 gru 2017

paniprzyroda napisał(a)

pokazywane już wróble rezydujące na stoliku w zimowej odsłonie

Wszystkie ozdoby świąteczne masz bardzo piękne, a że ja bardzo lubię ptaszyny to mnie to zdjęcie wręcz urzekło.
paniprzyroda 22:06, 28 gru 2017

Gabrysiu, szlagmetal nakładam na dwa sposoby, z zewnątrz, tak jak Ty to robiłaś i od środka.
Mira, przyznaje nieskromnie, ze torcik mi wyrósł ładnie.
Warsztaty? Już kiedyś Gabrysia proponowała Może i trzeba pomyśleć.
Małgosiu, tyle dobrego o mnie, raka spiekłam.
Madziu, odwzajemniam życzenia.
Margerytko, takie tam pozaogrodowe zabawki w wolniejszym czasie uskuteczniam.
Agata M witaj i zapraszam. Z talentem to przesada, lubię te robótki.
Haniu, Tobie z reguły słów nie brakuje, nie żartuj.

Danusiu, jak miło wiedzieć, że i Tobie podobają się moje pomysły

Dziękuję Wam za tyle ciepłych słów

Wobec tego wrzucę coś jeszcze, może się nie powtórzą zdjęcia.

paniprzyroda 22:35, 28 gru 2017

Dorotko, a mnie podoba się ta mikra choineczka udziergana w ostatniej chwili, kiedy już ogarnęłam całą resztę. Poza dużą choinką w domu spokojnie z kolorami

trochę miedzi tu i tam

i odświeżona zawartość dużych słojów kuchennych

nowy wianek kawowy i troszkę koloru w sypialni jeszcze nie uwiecznione
AgataM 22:41, 28 gru 2017

Jaka ta PaniPrzyroda skromna... Ale ja i tak myślę swoje. Tym bardziej że widzę coraz to nowe wyszukane dekoracje
mira 22:46, 28 gru 2017

zabrakło mi słów
szyk nie nie wiem co napisać, mimo że moich ukochanych kolorów jest na minimum
Gabriela 22:48, 28 gru 2017

Wianek kawowy - płonę z ciekawości, może zrób dziś jeszcze zdjęcie komórką, co? Ja zrobiłam jak koleżanka Hania poprosiła.

Choinka jest boska z tymi ozdobami - stare srebro, złoto i biel koronkowa, pod Twoim wpływem zaczęłam robić bombki i mam ochotę na jeszcze! A w ogóle od zeszłego roku myślę o drugiej, mniejszej choince.
paniprzyroda 23:21, 28 gru 2017

Agatko M, miłe to co piszesz, a dekoracje :miedziane gary, patery i formy z tego, co w domu i na strychu
Miro, właśnie takie było moje zamierzenie, innych kolorów jak najmniej
Gabrysiu, jeśli koleżanka tak prosi to mówisz i masz Wianek w tej samej minimalistycznej tonacji kolorystycznej, nic wielkiego. Wisi pod okapem i musiałam go wyjąć do światła. W ubiegłym roku miałam wianek z plasterków jabłek, wytrwał do Wielkanocy Fotki nie mam, dziewczyny łódzkie chyba widziały go jeszcze. Chciałam w tym roku zrobić taki sam, ale nie znalazłam tak równych krążków.
Jak fajnie, że robisz bombki, ja też wolne wykorzystuję na ostatnie robótki bombkowe, ale szlagmetal mi się kończy, muszę zamówić.
Pomysł z drugą choinką masz taki sam, jak ja, przymierzałam się w tym roku, ale nie zdążyłam. Chyba jednak kupię sztuczną, by ją wcześniej ubrać. Wtedy tradycyjna kolorowa będzie na dole, a moja kapiąca bielą i pastelami na górze w pracowni
AgataM 23:30, 28 gru 2017

I na tym to wszystko polega, żeby wykorzystać te rzeczy co są w domu, a nie kupować nowe. Ale też trzeba mieć do tego głowę, a potem wizję i całość ubrać w takie piękności jak u Ciebie.
Margarete 08:10, 29 gru 2017

Kawowy też pomysłowy
Moja choinka co roku tradycyjna, kolorowa. Ale taka musi być ze względu na dzieci. Mają frajdę jak wieszają na niej różności. Im bardziej pstrokato i różnorodnie tym fajniej. Tym razem dominuje u mnie czerwień. A zamiast łańcucha dałam szerką czerwoną wstążkę

Ucałowania i życzenia noworoczne zostawiam. Pomyślnego 2018 roku!
basia3012 10:34, 29 gru 2017

Witam , zaglądam na Ogrodowisko od Paru miesięcy i podziwiam . Ale nie odważyłam się nic napisać . Ale gdy zobaczyłam tak pięknie ubraną choinkę i inne dekoracje w domu i ogrodzie to musiałam się odezwać . Są PRZEPIĘKNE ! Aż trudno wzrok oderwać . Gratuluję talentu . Ja też próbuję . Ale nie aż tak . Pozdrawiam . Wszystkiego najlepszego w roku 2018 .