paniprzyroda
21:26, 13 sty 2018
Anda, w nowym ogrodzie szklarnia obowiązkowa
A tak poważnie, to przez długie lata mieliśmy tunel foliowy, tutaj foliaka już nie chcę, ale gdzieś trzeba wiosenne wysiewy ulokować
Karolino, szaberek jak najbardziej, o żadnej kasie słyszeć nie chcę. Szklarnia samoróbka.
Coś tam robię
Aktualnie bombki
Próbuję nowe dla mnie wynalazki, czyli foremki silikonowe i masy.
przykład

tutaj na ornamentach jest turkusowy metaliczny wosk a wygląda jak złoty, mus zdjęcie w dzień zrobić, ale czas mi się skurczył chwilowo
Aganiu dziękuję i również dużo dobrego życzę
Konik na biegunach już wysłużony, ale ujeżdżany był prze ema a potem moich chłopaków. Miał też kontuzję, bo nieletni zjeżdżał na nim ze schodów
Nie pokazuję też wszystkich świątecznych dekoracji, i tak jestem zakręcona na ich punkcie
Choinka jeszcze stoi, niewiele się osypuje i rękodzieło się tworzy w wolnych, nielicznych teraz chwilach. Namiary na szlagmetal podam, fajnie, że masz ochotę się pobawić
na zachętę dla Ciebie lodowa bombka

i takie tam

Karolino, szaberek jak najbardziej, o żadnej kasie słyszeć nie chcę. Szklarnia samoróbka.
Coś tam robię

przykład
tutaj na ornamentach jest turkusowy metaliczny wosk a wygląda jak złoty, mus zdjęcie w dzień zrobić, ale czas mi się skurczył chwilowo

Aganiu dziękuję i również dużo dobrego życzę

Konik na biegunach już wysłużony, ale ujeżdżany był prze ema a potem moich chłopaków. Miał też kontuzję, bo nieletni zjeżdżał na nim ze schodów

na zachętę dla Ciebie lodowa bombka
i takie tam