Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

paniprzyroda 21:26, 13 sty 2018

Anda, w nowym ogrodzie szklarnia obowiązkowa A tak poważnie, to przez długie lata mieliśmy tunel foliowy, tutaj foliaka już nie chcę, ale gdzieś trzeba wiosenne wysiewy ulokować
Karolino, szaberek jak najbardziej, o żadnej kasie słyszeć nie chcę. Szklarnia samoróbka.
Coś tam robię Aktualnie bombki Próbuję nowe dla mnie wynalazki, czyli foremki silikonowe i masy.
przykład

tutaj na ornamentach jest turkusowy metaliczny wosk a wygląda jak złoty, mus zdjęcie w dzień zrobić, ale czas mi się skurczył chwilowo

Aganiu dziękuję i również dużo dobrego życzę
Konik na biegunach już wysłużony, ale ujeżdżany był prze ema a potem moich chłopaków. Miał też kontuzję, bo nieletni zjeżdżał na nim ze schodów Nie pokazuję też wszystkich świątecznych dekoracji, i tak jestem zakręcona na ich punkcie Choinka jeszcze stoi, niewiele się osypuje i rękodzieło się tworzy w wolnych, nielicznych teraz chwilach. Namiary na szlagmetal podam, fajnie, że masz ochotę się pobawić
na zachętę dla Ciebie lodowa bombka

i takie tam

Agania 21:39, 13 sty 2018

No cudne, cudniaste są...szczerze mi się bardzo podobają...polubiłam tą zabawę...uśmiałam się z historii kowbojów...najważniejsze, że rumak cały
Kindzia 09:20, 15 sty 2018

Bombki robisz prze cud ne !!! Zawsze zazdroszczę utalentowanym manualnie osobom, gdzie Wam się rodzą takie pomysły???
Anabell 18:16, 15 sty 2018

paniprzyroda napisał(a)

Basiu, jeśli myślisz o pracowni jako o miejscu, gdzie coś cuduję, to owszem, mam takie miejsce, cały pokoik póki co Natomiast innej, wirtualnej przestrzeni gdzie pokazywałabym swoje prace nie posiadam, no chyba, że bloga zacznę pisać ale jak na to czas znaleźć?

coś się dzieje nadal

Mariola! wydaje mi się że ramy i kinkiet to nowy wyrób

a bombki szlagmetal to nakrapiany?

łańcuszek z kamykami też zamówiłam tylko złoty, bo mam pasek srebrny szeroki, bransoletę i gruby naszyjnik z dawnych lat i można go pociąć na sznureczek.

Wydłużyły mi się zamówienia przez zepsuty komputer.

Szklarence będę kibicowała.
GorAna 21:45, 19 sty 2018

Mariolka, choć się nie wpisuję, to wpadam do Ciebie po cichutku oczy nacieszyć Twoimi dziełami
Mistrzostwo
Pozdrawiam serdecznie
jolanka 22:38, 19 sty 2018

Dziewczyno, jakie Ty piękne rzeczy tworzysz Juz nawet sprawdzałam jak się takie bombki robi ale hmm...
basia3012 10:47, 20 sty 2018

Dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie . Bombki cudo . Ja tez lubię prace plastyczne ale czegoś tak pięknego to jeszcze nie widziałam .Może kiedyś się skuszę i spróbuję coś podobnego zrobić .Pozdrawiam .
21:34, 20 sty 2018
Przecudne bombki,niesamowity masz talent
Czy trudno robi się takie cuda?
paniprzyroda 22:14, 21 sty 2018

Uwieczniam zimę: brr, ciemno i zimno

AgataM 22:16, 21 sty 2018

Przepiękne robisz ozdoby Takie niepowtarzalne........... Pozdrawiam Cię zimowo