Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

paniprzyroda 21:41, 27 gru 2017

Gabrielo, dekupażu nie robiłam, choć parę projektów zaczętych czeka
Patyny nie dawałam dużo, jest tylko na zewnątrz, szlagmetal od środka i sól oraz farba, brokat i dużo przypadku, bo trochę pokombinowałam
Gabriela 22:26, 27 gru 2017

To ja robiłam inaczej - na białe, nieskładane plastikowe bombki, posmarowane klejem niewysychającym do końca, nałożyłam szlagmetal, potem patynę, lakier, na to naklejałam ozdoby i jeszcze nieco przypatynowałam te naklejki. Na kombinacje z techniką nie mam odwagi, tylko w ozdabianiu czuję luz.
mira 22:54, 27 gru 2017

Torcik świetny .

Co ja tu widzę, muszę też gruszkowe coś nabyć.
Jak by nie było najlepiej by było zrobić jakieś solidne warsztaty bombkowe i mogą być w lecie - trzeba to przemyśleć.
Margarete 23:43, 27 gru 2017

paniprzyroda napisał(a)
Małgosiu, ND kupiona latem 2012, jesień i zimę przetrwała w donicy, sadzona późną wiosną 2013, ledwo ją widać. Wiosną sadzone również cisy i brzozy.
Akurat siedzę w zdjęciach i przypominam sobie początki nowego. Pamiętasz, jesienią 2013 byłyście u mnie pierwszy razNiczym jej nie karmię, zawsze o niej zapominam, może to jest metoda? Chyba miejsce jej pasuje.

Pamiętam tę wizytę u ciebie w obu ogrodach. Dokładnie wszystko pamiętam, Bogdzią, Karola i nasza ś.p. Kasia. Wspanialy czas. Stary ogród urzekl nas wtedy i twój dom i ty - bardzo. W nowym to były początki. I to kółko że starych cegieł też pamiętam i te małe rośliny wokół - dziś to już tam jest busz i zarośnięty widok od strony pół. Moja ND lichotka...ale młodsza niż twoja to ma szansę jeszcze być taka ja twoją
AgataM 23:50, 27 gru 2017

Ja tu widzę że nie tylko ogrodniczki są ale i florystko-artystki. PaniPrzyrodo jesteś bardzo utalentowana i pomysłowa. Gratuluję
Margarete 23:51, 27 gru 2017

mira napisał(a)
Torcik świetny .

Co ja tu widzę, muszę też gruszkowe coś nabyć.
Jak by nie było najlepiej by było zrobić jakieś solidne warsztaty bombkowe i mogą być w lecie - trzeba to przemyśleć.

Miro a my już byłyśmy szkolone i fajnie nam było zarówno się w tym rękodziele edukować jak i po prostu spotkać się, pośmiać i pogadać.
Mariolka - ozdoby świąteczne u ciebie jak zwykle z klasą ci to zarówno te wewnątrz jak i na zewnątrz domu.
Buziaki kopalnio pomysłów nasza !

Nikita 06:52, 28 gru 2017

U ciebie dekoracje zawsze cudne!!!! A i torcik rewelacyjny !
Buziaki i życzenia Noworoczne już składam.
Margerytka40 10:52, 28 gru 2017

Cudeńka u Ciebie,piękne ozdoby,bombki. Już teraz wpraszam się na jakieś warsztaty jak mi czas pozwoli .
Gruszka_na_w... 12:11, 28 gru 2017

Pozostaję w niemym zachwycie! Ozdoby takie piękne, że słów brak.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Gardenarium 16:54, 28 gru 2017

Ozdoby śliczne, bombki postarzane super

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies