Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

paniprzyroda 00:03, 22 sty 2018

Aganiu
Kindziu z pomysłami nie jest źle, gorzej z wykonaniem, bo nie zawsze się udaje tak, jak to sobie wyobrażałam
Anabell rama i kinkiet już były wcześniej zrobione, reszta pw
GorAniu dzieło to chyba za dużo powiedziane Cieszy mnie, że nawet po cichutku zaglądasz
Basiu3012 trzeba się skusić koniecznie
Jolanko w necie jest dużo filmów, można korzystać, ale zawsze lepiej byłoby zobaczyć na własne oczy
Kaska, witam Cię Czy talent? Staram się wykonywać daną rzecz dokładnie, najlepiej jak potrafię, a przecież zawsze może być jeszcze lepiej. Robię różne rzeczy, ciągle odkrywam nowe wyzwania i ciągle mi mało Jednak na takie robótki mam tylko zimę, bo pozostałe pory roku to ogród ma pierwszeństwo
Agatko Niepowtarzalne.. szukam w necie nowych technik, dużo czytam bo wiedzieć jak zrobić, to podstawa. Cała reszta to własna fantazja i uczciwość, by nie kopiować cudzych prac, a dać coś od siebie, stworzyć na miarę swoich możliwości. To tak jak z obrazami, namalować dobrą kopię to konkretna technika + umiejętności, ale stworzyć swój własny i oddać to, co w duszy gra, to już potrzeba czegoś więcej

Dziękuję wszystkim za dobre słowo
Ostatnio czasu mam mało, zaczęłam kilka projektów i czekają na ferie, ale te bombki skończyłam. Szlagmetal, akryl, zdobienie na zewnątrz, wypukły ornament z masy odciśnięty w foremce silikonowej, kamyk, koraliki biżu ze starych zapasów, brokat, łańcuszek, bitumen. Zrobić fotkę tym błyskom to prawie nierealne, zapewniam, że w realu są dużo lepsze, przynajmniej jestem z nich zadowolona

paniprzyroda 00:34, 22 sty 2018

Część rabaty poprzecznej od strony południowej ogrodu. Mało pokazywana w ubiegłym sezonie, z liliowcami i daliami, które wcześniej wysiewałam, a teraz przechowuję w postaci małych karp.

paniprzyroda 00:38, 22 sty 2018

mira 00:45, 22 sty 2018

Działalność jubilerska to już inny wymiar na orbicie ozdób.
A jeszcze ileś tam projektów - szok.

Te dalie też wysiewalam i przechowuję.

Piękne pokazujesz kolory - tak miłe teraz dla oka.
Wypatrzyłam ratibidę - kupiłam nasionka , siałaś ?
paniprzyroda 00:47, 22 sty 2018

to była lewa strona, teraz prawa

paniprzyroda 00:50, 22 sty 2018

paniprzyroda 01:02, 22 sty 2018

Miro, ratibida sama mi się rozsiewa, albo przenoszę sadzonki w wybrane miejsce, np żółte na żółta rabatę, na początku wysiewałam ją z nasion

paniprzyroda 01:16, 22 sty 2018

ku pamięci
tej części południowej rabaty już nie ma, wszystkie rośliny wykopane i przeniesione lub poszły w dobre ręce

Agania 08:26, 22 sty 2018

Zima się zrobiła, to u Ciebie znowu zaczyna się robić ciekawie, nowa biżuteria i kwietne letnie obrazy

Ratibida mnie się nie rozsiała, nasion nie zebrałam nie zdążyłam, bardzo posamkowała ślimakom.
yolka 08:55, 22 sty 2018

Bombki starozłote śliczne, ale i tak wole kolorowy ogród. Moim sercem zawładnęły jeżówki