paniprzyroda
00:03, 22 sty 2018
Aganiu
Kindziu z pomysłami nie jest źle, gorzej z wykonaniem, bo nie zawsze się udaje tak, jak to sobie wyobrażałam
Anabell rama i kinkiet już były wcześniej zrobione, reszta pw
GorAniu dzieło to chyba za dużo powiedziane
Cieszy mnie, że nawet po cichutku zaglądasz
Basiu3012 trzeba się skusić koniecznie
Jolanko w necie jest dużo filmów, można korzystać, ale zawsze lepiej byłoby zobaczyć na własne oczy
Kaska, witam Cię
Czy talent? Staram się wykonywać daną rzecz dokładnie, najlepiej jak potrafię, a przecież zawsze może być jeszcze lepiej. Robię różne rzeczy, ciągle odkrywam nowe wyzwania i ciągle mi mało
Jednak na takie robótki mam tylko zimę, bo pozostałe pory roku to ogród ma pierwszeństwo
Agatko
Niepowtarzalne.. szukam w necie nowych technik, dużo czytam bo wiedzieć jak zrobić, to podstawa. Cała reszta to własna fantazja i uczciwość, by nie kopiować cudzych prac, a dać coś od siebie, stworzyć na miarę swoich możliwości. To tak jak z obrazami, namalować dobrą kopię to konkretna technika + umiejętności, ale stworzyć swój własny i oddać to, co w duszy gra, to już potrzeba czegoś więcej
Dziękuję wszystkim za dobre słowo
Ostatnio czasu mam mało, zaczęłam kilka projektów i czekają na ferie, ale te bombki skończyłam. Szlagmetal, akryl, zdobienie na zewnątrz, wypukły ornament z masy odciśnięty w foremce silikonowej, kamyk, koraliki biżu ze starych zapasów, brokat, łańcuszek, bitumen. Zrobić fotkę tym błyskom to prawie nierealne, zapewniam, że w realu są dużo lepsze, przynajmniej jestem z nich zadowolona

Kindziu z pomysłami nie jest źle, gorzej z wykonaniem, bo nie zawsze się udaje tak, jak to sobie wyobrażałam

Anabell rama i kinkiet już były wcześniej zrobione, reszta pw
GorAniu dzieło to chyba za dużo powiedziane

Basiu3012 trzeba się skusić koniecznie

Jolanko w necie jest dużo filmów, można korzystać, ale zawsze lepiej byłoby zobaczyć na własne oczy

Kaska, witam Cię

Agatko

Dziękuję wszystkim za dobre słowo

Ostatnio czasu mam mało, zaczęłam kilka projektów i czekają na ferie, ale te bombki skończyłam. Szlagmetal, akryl, zdobienie na zewnątrz, wypukły ornament z masy odciśnięty w foremce silikonowej, kamyk, koraliki biżu ze starych zapasów, brokat, łańcuszek, bitumen. Zrobić fotkę tym błyskom to prawie nierealne, zapewniam, że w realu są dużo lepsze, przynajmniej jestem z nich zadowolona